; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce gadgeturi l-au sedus pe George Buhnici

23 January 2012

Corespondentul „Ştirilor Pro TV' (câştigătoare anul trecut la gala Premiilor TVmania) ne-a cucerit cu propria pastilă, de la jurnalul de dimineaţă, „iLike IT'. Aşa că am aflat ce ascunde specialistul în gadgeturi în propria geantă.

George Buhnici s-a întors recent de la CES (târgul internaţional de electronice şi IT din Las Vegas, organizat anual în ianuarie), „cu buzele uscate de la uscăciunea deşertului şi mai uşor cu vreo 3-4 kilograme de pe urma goanei prin halele de expoziţie'. A aflat o mulţime de lucruri despre noutăţile din tehnologie şi spune că anul acesta diferenţa o vor face electrocasnicele deştepte-foc.

„Telefoanele mobile smart sunt vedetele de vreo 2-3 ani şi vor deveni tot mai subţiri şi mai puternice. Cele mai noi lansări sunt rezistente la apă şi la şocuri. Mi-ar plăcea să le văd şi mai longevive. Mă refer în primul rând la baterie.

Televizoarele OLED şi cele 3D ne vor face să ne reîndrăgostim de televizor aşa cum am făcut când am trecut de la cele alb-negru la cele color', explică George.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare