; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lupin sezonul doi

Ce filme și seriale noi poți urmări în luna iunie pe Netflix

31 May 2021

Când calendarul arată data de întâi nu poate însemna decât un singur lucru: s-au refăcut stocurile de producții fresh, numai bune de un maraton!

Luna aceasta, Netflix și-a umplut rafturile cu titluri originale și licențiate proaspete, ce te așteaptă cu povești pline de aventură, mister și umor. Pregătește-te de: Sweet Tooth, un serial bazat pe seria de reviste de benzi desenate de la DC semnată de Jeff Lemire, ce îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Beth Schwartz, Robert Downey Jr. și Susan Downey; Lupin: Partea 2, un nou sezon în care Assane (Omar Sy) trebuie să se gândească la un nou plan, chiar dacă asta înseamnă să se pună singur în pericol; Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie: Partea 1 / Partea 2, o aventură plină de nostalgie, ce te trimite din vârful canapelei direct în Tokyo, printre florile de cireș.

Pe lângă acestea, ne mai întâlnim și cu: Elite: Sezonul 4, The A List: Sezonul 2, The Gift: Sezonul 3, Katla, Awake, Prime Time, Fatherhood, Good on paper, America: The Motion Picture, Breaking Boundaries: The Science of Our Planet, Human: The World Within, Unwind Your Mind, Eyes Wide Shut, Doctor Sleep, Five Feet Apart, Gran Torino și Mo. Mai rămâne doar să apeși butonul de play!

Ce filme și seriale noi poți urmări în luna iunie pe Netflix

1 IUNIE 2021

Super Monsters: Once Upon a Rhyme – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Supermonstruleții: A fost odată ca-n povești

De la Bucle Aurii și cei trei urși, la Hansel și Gretel, Supermonstruleții creează versiuni magice ale basmelor clasice și ale celor mai apreciate poezii pentru copii!

 

2 IUNIE 2021

Carnaval – FILM NETFLIX

După o despărțire, o tânără care este influencer își duce gratuit prietenele la carnavalul din Bahia și află că viața nu se rezumă la like-urile de pe rețelele sociale.

 

3 IUNIE 2021

Alan Saldaña: Locked Up – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Alan Saldaña: Captiv

Comedianul mexican Alan Saldaña s-a întors, cu autoironia sa fină și sfaturile bine dozate despre cum să ai o căsnicie bună și cum să fii părinte.

 

3 IUNIE 2021

Creator’s File: GOLD – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Spuma creatorilor japonezi

Cu umor sec și incisiv, comedianul Ryuji Akiyama îi satirizează pe „creativii' din Japonia, ajutat de surprinzătorii și celebrii săi invitați speciali.

 

3 IUNIE 2021

Dancing Queens  – FILM NETFLIX

O tânără provincială (Molly Nutley) se visează mare dansatoare și se deghizează în bărbat pentru a urca pe scenă într-un club de travestiți amenințat de faliment.

 

3 IUNIE 2021

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie: Part 1 / Part 2  – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul: Partea 1 / Partea 2

Când o putere întunecată învăluie Pământul după o eclipsă solară, luptătoarele Sailor trebuie să se reunească pentru a readuce lumina în lume.

 

3 IUNIE 2021

Summertime: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Trei metri deasupra cerului: Sezonul 2

Este din nou vară și, deși multe relații s-au schimbat în anul care a trecut, prietenii își dau seama că există atracții cărora nu li se poate rezista.

 

4 IUNIE 2021

Breaking Boundaries: The Science of Our Planet – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Depășirea limitelor: Baza științifică a documentarului Planeta noastră

David Attenborough și omul de știință Johan Rockström analizează felul în care este distrusă biodiversitatea, dar vorbesc și despre soluțiile pentru evitarea acestei crize.

 

4 IUNIE 2021

Feel Good: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Vreau să mă simt bine: Sezonul 2

După recidivă, Mae încearcă să se regăsească și să reia legătura cu George, dar începe să înțeleagă că, pentru a merge mai departe, va trebui să-și înfrunte trecutul.

 

4 IUNIE 2021

Human: The World Within – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Omul, o mașinărie uimitoare

Cele mai noi descoperiri științifice și povești personale captivante alcătuiesc acest serial documentar revelator despre mecanismele corpului uman.

 

4 IUNIE 2021

Sweet & Sour  – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Dulce-acrișor

Confruntându-se cu oportunități reale și cu provocări, un cuplu are parte de suișurile și coborâșurile specifice încercării de a face să meargă o relație la distanță.

 

4 IUNIE 2021

Sweet Tooth – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe

Pornit într-o aventură primejdioasă prin lumea postapocaliptică, un băiat adorabil, jumătate cerb, jumătate om, caută un nou început alături de morocănosul său protector.

 

4 IUNIE 2021

Trippin’ with the Kandasamys  – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Călătorie cu familia Kandasamy

Pentru a reaprinde flacăra în căsniciile lor, Shanthi și Jennifer, prietene devenite cuscre, vor o escapadă alături de soți. Însă surprizele se țin lanț.

 

4 IUNIE 2021

Xtreme – FILM NETFLIX

În acest thriller captivant, un asasin pensionat, ajutat de sora lui și de un adolescent cu probleme, își pune în aplicare planul de răzbunare contra fratelui vitreg.

 

5 IUNIE 2021

Kitty Love: An Homage to Cats – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Pisicește: Odă adusă pisicilor

Cineaști specializați în documentare surprind viața de zi cu zi, obiceiurile și aventurile unor pisici din Olanda, care mai de care mai simpatice și mai curioase.

 

9 IUNIE 2021

Awake  – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Coșmarul realității

După un eveniment global care distruge capacitatea oamenilor de a dormi, o tânără vrea să-și salveze familia în timp ce societatea și propria ei minte se cufundă în haos.

 

9 IUNIE 2021

Fresh, Fried & Crispy – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Fraged, fript și crocant

Pasionat de mâncare și dornic de distracție, criticul Daym Drops vizitează cele mai tari localuri din America și prezintă cele mai proaspete evaluări despre prăjeli.

 

9 IUNIE 2021

Tragic Jungle – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Jungla tragică

Pentru a scăpa de o căsătorie aranjată, o femeie fuge în jungla maya, unde natura sălbatică unește umanul cu supranaturalul.

 

10 IUNIE 2021

Locombianos – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Comedieni columbieni trăsniți

Patru dintre cei mai amuzanți comedieni columbieni, adepți ai limbajului fără perdea, apar în fața unui public proaspăt ieșit din carantină, avid după poveștile lor.

 

11 IUNIE 2021

Lupin: Part 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Lupin: Partea 2

Urmărit de Hubert și de acoliții lui, Assane îl caută pe Raoul și găsește un nou aliat neașteptat în timp ce ticluiește un plan măreț ca să dezvăluie crimele lui Hubert.

 

11 IUNIE 2021

Skater Girl – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Skaterița

O adolescentă dintr-o zonă rurală din India își descoperă pasiunea pentru skateboarding și își schimbă viața în timp ce-și urmărește visul de a participa la o competiție.

 

11 IUNIE 2021

Trese – ANIME NETFLIX

În centrul acțiunii desfășurate la Manila, acolo unde creaturile mitice din folclorul filipinez trăiesc ascunse printre oameni, Alexandra Trese înfruntă lumea interlopă.

 

11 IUNIE 2021

Wish Dragon – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Dragonul magic

Dorindu-și să reia legătura cu cea mai bună prietenă din copilărie, adolescentul Din întâlnește un dragon care îndeplinește dorințe și care îi prezintă universul magiei.

 

14 IUNIE 2021

Elite Short Stories: Guzmán Caye Rebe – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Guzmán, Caye și Rebe

Unul dintre cele trei miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

 

15 IUNIE 2021

Elite Short Stories: Nadia Guzmán – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Nadia și Guzmán

Unul dintre cele trei miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

 

15 IUNIE 2021

Rhyme Time Town: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Orășelul Rimelor: Sezonul 2

Cei doi prieteni, Daisy și Cole, și amicii lor revin cu noi aventuri muzicale amuzante și se folosesc de creativitate și de lucrul în echipă pentru a rezolva probleme.

 

15 IUNIE 2021

Unwind Your Mind – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Relaxează-ți mintea

Alege-ți tipul de meditație, exercițiul de relaxare și povestea pentru adormit prin intermediul acestui portal interactiv, prezentat în colaborare cu Headspace Studios.

 

15 IUNIE 2021

Workin’ Moms: Season 5 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Mami merge și la muncă: Sezonul 5

Patru proaspete mămici își cresc copiii și se confruntă cu despărțiri, întâlniri și probleme de serviciu, în al cincilea sezon al acestei comedii emoționante.

 

16 IUNIE 2021

Elite Short Stories: Omar Ander Alexis – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Omar, Ander și Alexis

Aflat acum în remisie, Ander e hotărât să își petreacă vara ajutându-l pe Alexis, colegul lui de chimioterapie, să facă față tratamentului.

 

16 IUNIE 2021

Penguin Town – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Plaja cu pinguini

Într-un oraș pitoresc din Africa de Sud, niște pinguini aflați în pericol se adună ca să-și găsească perechea, să se ocupe de familie și să interacționeze cu localnicii.

 

16 IUNIE 2021

Silver Skates – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Pasiune în orașul înghețat

Pe râurile și canalele înghețate din Sankt Petersburg, un hoț pe patine câștigă inima fiicei unui nobil, dar diferite forțe încearcă să-i țină departe unul de celălalt.
0
 

17 IUNIE 2021

Black Summer: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Vara întunecată: Sezonul 2

Iarna aduce noi confruntări înfiorătoare în timpul apocalipsei zombilor, cu prădători frenetici și trupe armate violente care se luptă cu morții disperați.

 

17 IUNIE 2021

Elite Short Stories: Carla Samuel – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita – Scurte povestiri: Carla și Samuel

Unul dintre cele trei miniseriale este plasat în vara de dinaintea reluării cursurilor de la școala Las Encinas.

 

17 IUNIE 2021

Katla – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

La un an de la erupția unui vulcan, de sub gheața care se topește apar entități misterioase din timpuri preistorice, producând consecințe neprevăzute.

 

17 IUNIE 2021

The Gift: Season 3 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Atiye: Sezonul 3

În timp ce forțe întunecate vor să distrugă totul și să se folosească de puterile fiicei ei, Aden, Atiye se confruntă cu o dilemă sfâșietoare și încearcă să ajungă la ea.

 

18 IUNIE 2021

A Family – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Familia mea

Luat ostatic de yakuza la o vârstă fragedă, Kenji îi jură credință șefului său de modă veche, legându-se să respecte codul familiei în vremuri tulburi.

 

18 IUNIE 2021

Elite: Season 4 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Elita: Sezonul 4

Un director sever și patru noi studenți sosesc la Las Encinas, marcând începutul unei serii de încurcături romantice și zvonuri periculoase, dar și al unui nou mister.

 

18 IUNIE 2021

Fatherhood – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Viață de tată

După decesul brusc al soției, un proaspăt tată (Kevin Hart) preia cel mai dificil rol din lume: cel de părinte. Bazat pe o poveste adevărată despre dragoste și durere.

 

18 IUNIE 2021

Jagame Thandhiram – FILM NETFLIX

Titlu localizat: O lume complicată

Un gangster isteț și lipsit de griji recrutat pentru a sprijini un interlop din străinătate să învingă un rival este luat prin surprindere de dilemele care urmează.

 

18 IUNIE 2021

Rurouni Kenshin: The Final – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Kenshin Rătăcitorul: Sfârșitul (Partea 4)

Un inamic teribil atacă orașul Tokyo, pregătind astfel scena pentru o luptă cu miză mare, care amenință să dezvăluie unele dintre cele mai mari secrete ale lui Kenshin.

 

18 IUNIE 2021

The Rational Life – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: O viață rațională

Deși pune întotdeauna rațiunea înaintea sentimentelor, o femeie nedreptățită la serviciu se luptă cu atracția pe care o simte față de doi bărbați foarte diferiți.

 

18 IUNIE 2021

The World’s Most Amazing Vacation Rentals – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Proprietăți spectaculoase de închiriat

Trei călători vizitează proprietăți de închiriat din toată lumea și oferă sfaturi pentru un sejur de vis celor cu bugete mai mici și mai mari sau dornici de o schimbare.

 

19 IUNIE 2021

Nevertheless – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Cu toate acestea

Ea nu crede în dragoste, dar își dorește o relație. El crede că relațiile nu fac decât să încurce, dar îi place să flirteze. Oare pot amândoi să obțină ceea ce-și doresc?

 

22 IUNIE 2021

This Is Pop – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Momente legendare în muzica pop

De la ABBA la T-Pain, creatorii de hituri explorează aspecte ale muzicii pop până acum necunoscute, poveștile lor neobișnuite aflându-se în centrul atenției.

 

23 IUNIE 2021

Good on Paper – FILM NETFLIX

Titlu localizat: În teorie

O actriță aspirantă și comediană de stand-up cunoaște un absolvent de universitate de elită care lucrează în sfera financiară și care pare prea bun ca să fie adevărat.

 

23 IUNIE 2021

Murder by the Coast – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Crimă pe Costa del Sol

Adolescenta Rocío Wanninkhof este ucisă în 1999. Suspectă: fosta parteneră a mamei, Dolores Vázquez. Să fi fost ea autoarea? O a doua victimă dezvăluie adevărul.

 

23 IUNIE 2021

The House of Flowers: The Movie – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Casa florilor: Filmul

Frații De La Mora pun la cale un plan diabolic de a pătrunde în vechea casă a familiei pentru a pune mâna pe o comoară ascunsă și de mare importanță.

 

23 IUNIE 2021

Too Hot to Handle: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Atenție, frige!: Sezonul 2

Noul sezon reunește alți oameni singuri și atrăgători pentru a stabili care dintre ei poate renunța la sex pentru a câștiga premiul de 100.000 de dolari.

 

24 IUNIE 2021

Godzilla Singular Point – ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Godzilla: Punct singular

Uniți de un cântec misterios, o absolventă proaspăt ieșită de pe băncile facultății și un inginer conduc lupta contra unei forțe teribile care ar putea distruge lumea.

 

24 IUNIE 2021

Sisters on Track – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Viața e o cursă

Trei surori fără adăpost din Brooklyn luptă împotriva destinului și împotriva situației în care se află pentru a găsi speranță, apropiere și un viitor mai luminos.

 

24 IUNIE 2021

The Naked Director: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Regizorul dezbrăcat: Sezonul 2

Cunoscut acum drept „împăratul pornografiei', Toru Muranishi vrea să ajungă pe culmi și mai înalte, însă ambiția și orgoliul tot mai mare îi pot aduce căderea.

 

25 IUNIE 2021

Sex/Life – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

SEX/LIFE urmărește o femeie aflată într-un triunghi amoros împreună cu soțul și cu trecutul ei, oferind o perspectivă incitantă asupra identității și dorințelor feminine.

 

25 IUNIE 2021

The A List: Season 2 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Matca: Sezonul 2

Pe o insulă misterioasă unde morții nu sunt niciodată morți cu adevărat, mai mulți adolescenți își văd curajul și prieteniile puse la încercare.

 

26 IUNIE 2021

Wonder Boy – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Wonder Boy: Olivier Rousteing

Documentarul surprinde felul în care designerul de modă Olivier Rousteing face saltul remarcabil la poziția de director de creație al brandului Balmain.

 

28 IUNIE 2021

The Seven Deadly Sins: Dragon’s Judgement – ANIME NETFLIX

Titlu localizat: The Seven Deadly Sins: Judecata dragonului

Meliodas absoarbe Cele Zece Porunci pentru a deveni Regele Demon și a o salva pe Elizabeth, iar Ban cutreieră purgatoriul pentru a-i salva sufletul căpitanului.

 

29 IUNIE 2021

Black Lightning: Season 4 – SERIAL ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Fulgerul Negru: Sezonul 4

Măcinat de vinovăție, Jefferson jură că va lăsa în urmă viața de erou. Noile pericole care amenință Freeland și metaoamenii aduc întreaga familie Pierce înapoi în luptă.

 

30 IUNIE 2021

America: The Motion Picture – FILM NETFLIX

Titlu localizat: America: Un film artistic

George Washington pune mâna pe drujbă și face echipă cu Sam Adams, amator de bere, pentru a-i învinge pe britanici într-o reprezentare absurdă a revoluției americane.

 

30 IUNIE 2021

Prime Time – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Maximă audiență

De Anul Nou, un bărbat înarmat intră într-un studio TV în timpul unei emisiuni și o ia ostatică pe gazda emisiunii. El are o dorință: să transmită un mesaj în direct.

 

30 IUNIE 2021

Sophie: A Murder in West Cork – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Sophie: Crimă în Cork: Miniserial

Acest serial polițist este bazat pe povestea adevărată a uciderii lui Sophie Toscan du Plantier, franțuzoaica găsită fără viață lângă casa ei de vacanță din West Cork

 

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV. Sezonul 5 al serialului „La Casa de Papel' este unul exploziv: „Acest sezon este unul al distrugerii complete'. Detalii din culisele filmărilor la episoadele finale, în exclusivitate, de la creatorii spanioli

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare