; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce filme noi vezi în acest weekend la cinema

29 October 2010
Cu o mulţime de aprecieri pozitive şi peste 60 de milioane de dolari încasări, “The Social Network” ajunge în acest weekend în cinematografele româneşti alături de alte patru filme la fel de apreciate, străine şi româneşti.

.
Iată ce pelicule vor fi vedete în cinematograf în acest weekend.

Reţeaua de socializare

Cu un succes răsunător şi pe internet şi în cinema, povestea celui mai tânăr miliardar din topul Forbes a intrat fără probleme pe locul întâi în box office-ul american.
În regia lui David Fincher, filmul se bucură de vorbe apreciative din partea criticilor şi a cinefililor şi de o notă bună pe imdb – 8,4.

.

Charlie St. Cloud

După romanul scriitorului Ben Sherwood, “Moartea şi viaţa lui Charlie St. Cloud”, regizorul Burr Steers dezvăluie povestea emoţionantă a tânărului Charlie St. Cloud, într-o ecranizare impresionantă reuşită, aşa cum au apreciat criticii americani.

După ce câştigă o bursă care îi promite un viitor frumos, visele lui Charlie St. Cloud (Zac Efron) sunt curmate brusc de un accident cumplit. Dar tânărul alege să îşi continue viaţa aşa cum i se oferă ea.

.

Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu

Premiat la Bergen şi difuzat în alte şase festivaluri mari ale lumii, documentarul despre viaţa dictatorului Nicolae Ceauşescu va putea fi văzut în premieră şi la Bucureşti, mâine, la Sala Palatului.

În regia lui Andrei Ujică, filmul este realizat exclusiv din imagini de arhivă ce surprind momente reprezentative ale soţilor Ceuaşescu – vizita în China, întâlnirea cu preşedintele Richard Nixon, plimbarea cu Regina Elisabeta în caleaşca şi inclusiv judecata acestora din decembrie ’89.

.

Aventurile lui Sammy 3D

Sammy’s Adventures: The Secret Passage” este o animaţie frumoasă despre o broscuţă ţestoasă care pleacă într-o călătorie palpitantă prin apele oceanelor, în căutarea marii sale iubiri.

Sammy îşi întâlneşte sufletul pereche, pe Shelly, dar o pierde în scurt timp, iar pericolele din adâncuri o pândesc aproape la fiecare pas.

.

Puzzle mortal 3D

Un film foarte captivant, cu efecte speciale remarcabile, ultimul film din seria “Saw” revine pe ecrane graţie lui Kevin Greutert, care aduce horror-ul la dimensiune 3D, mai înfricoşător ca niciodată.

Cu Costas Mandylor, Tobin Bell şi Betsy Russell, filmul se anunţă cel mai bun din serie.

http://www.youtube.com/watch?v=nVQZIJr6z2g&feature=player_embedded

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare