; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Weekend de Oscar la PRO TV

Pro TV difuzează filme de Oscar în acest sfârșit de săptămână. Trei dintre ele, în premieră la tv

01 March 2018

PRO TV sărbătorește Premiile Oscar, care vor avea loc luni (5 martie), cu unele dintre cele mai așteptate și îndrăgite filme care au primit celebra statuetă! Vineri, sâmbătă și duminică, PRO TV a pregătit filme de Oscar, dintre care trei în premieră.

„Lincoln'

Vineri, 2 martie, imediat după Românii au talent, filmul Lincoln aduce povestea celui de-al șaisprezecelea președinte al Statelor Unite ale Americii! Difuzat în premieră la PRO TV, producția Lincoln a primit două statuete ale Academiei Americane de Film, pentru Cel mai bun actor în rol principal (Daniel Day-Lewis) și Cea mai bună scenografie.

„Gravity: Misiune în spațiu'

Cu nu mai puțin de șapte premii Oscar, Sandra Bullock și George Clooney trăiesc momente de neuitat în spațiu, în filmul Gravity: Misiune în spațiu. Sâmbătă, 3 martie, de la 22:45, telespectatorii sunt invitați într-o aventură de neuitat, în care vor pluti la înălțime și vor fi alături de cele două personaje principale, în încercarea de a se salva și a ajunge înapoi pe pământ.

„Podul Spionilor'

Duminică, 4 martie, PRO TV aduce două filme de Oscar: „Povestea unui campion' („Blind Side') și „Podul Spionilor' („Bridge of Spies').

La 15:15, „Povestea unui campion' vorbește despre Michael Oher, un tânăr fără casă care ajunge un faimos jucător de fotbal. „Podul Spionilor', care a primit un premiu Oscar, aduce o poveste dramatică din timpul Războiului Rece.

CITEȘTE ȘI:

OSCAR 2018: Unde vom vedea gala de decernare a premiilor. Pașii pentru a vedea Gala fără traducere în română

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare