; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Televizor

Ce filme de Oscar puteți vedea în seara asta la TV

27 February 2017

La o zi după decernarea Premiilor Oscar 2017, pe micile ecrane de la noi sunt difuzate două filme care au obținut celebra statuetă sau care au primit nominalizări în acest sens.

  • Primul dintre ele, drama „The Kids Are All Right' / „Copiii sunt bine-mersi' (2010), cu Annette Bening și Julianne Moore, este în programul TVR 2, de la ora 22.10

Filmul regizat de Lisa Cholodenko a câștigat două premii Globul de Aur, pentru cel mai bun film şi cea mai bună interpretare feminină, și patru nominalizări la Oscar.

„Copiii sunt bine-mersi' spune povestea lui Nic (Annette Bening) și Jules (Julianne Moore), un cuplu de lesbiene din Los Angeles. Cele două femei au doi copii, concepuți prin inseminare artificială, și formează o familie neconvențională împlinită. Ajunși la adolescență, copiii decid să își caute tatăl biologic și îl descoperă astfel pe Paul (Mark Ruffalo), un proprietar de restaurant, care a preferat întotdeauna să nu se lege la cap cu o familie. 

  • Cel de-al doilea film de Oscar este „King Kong' (2005), în care îi regăsim pe Naomi Watts, Jack Black și Adrien Brody. Pelicula poate fi urmărită în această seară, de la ora 21.30, la TV1000, potrivit grilei de programe de pe site-ul oficial.

Remake al lui Peter Jackson după filmul omonim din 1933. Carl (Jack Black), un producător de film, află despre existenţa unei maimuţe uriaşe descoperite pe o insulă neexplorată. Carl pleacă în căutarea monstrului împreună cu echipa de filmare şi cu Ann (Naomi Watts). Pe insulă, Carl şi colegii lui întâlnesc o mulţime de specii din epoci preistorice. Maimuţa se îndrăgostește de Ann, dar este capturată şi adusă în New York. În alt rol, Adrien Brody.

Filmul a obţinut trei Oscaruri pentru categorii tehnice şi două nominalizări la Globul de Aur (inclusiv pentru Jackson).

Citește și: Premiile Oscar 2017 – Versiunea editată, în seara asta, la TV

Oscar 2017: lista celor mai importanţi câştigători

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare