; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mizerabilii

Ce filme au premiera luna aceasta la Digi Film

03 April 2015

Digi Film, canalul de film din portofoliul RCS & RDS, aduce, în premieră în România pe micul ecran, 7 producţii blockbuster.

Vineri, 03 martie, de la ora 20.00, Keira Knightley şi Sam Rockwell dau viaţă personajelor din comedia „Adolescenţi întârziaţi' (Laggies). Seara de vineri, 3 aprilie, este, de altfel, dedicată premierelor de televiziune. De la 21.40, Digi Film difuzează thriller-ul „Rookford: Fantomele trecutului' (The Awakening).

Mizerabilii

Seria filmelor difuzate în premieră în România, la Digi Film, continuă pe 7 aprilie, de la 20.00, când Hugh Grant, Anne Hathaway şi Russell Crowe dau viaţă personajelor din „Mizerabilii'. Multiplu premiat, printre altele, cu un Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar (Anne Hathaway) şi cu un Glob de Aur pentru cel mai bun actor în rol principal (Hugh Jackman), „Mizerabilii' lui Victor Hugo este regizat de Tom Hooper.

Duminică, 12 aprilie, de la ora 20.00, în premieră TV, Digi Film difuzează „Battleship', cu Liam Neeson şi Aleksander Skarsgard în rolurile principale.

Pe 19 aprilie, de la ora 20.00, Digi Film va difuza o peliculă a cărei distribuţie a reuşit să strângă peste 126 de milioane de dolari în doar o lună de difuzare. Ryan Reynolds, Denzel Washington şi Vera Farmiga dau viaţă personajelor din filmul de acţiune „Casa conspirativă' (Safe House).

Luna premierelor se încheie duminică, 26 aprilie, de la ora 20.00, cu „Brick Mansions', un film ce poartă amprenta lui Luc Besson, cu regretatul Paul Walker în rolul principal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare