Homepage  / Vedete româneşti

Imagini adorabile cu fetița lui Augustin Viziru. Maria are patru ani și a apărut deja la televizor: „Este temperamentală, are multă energie!”

Imagini adorabile cu fetița lui Augustin Viziru. Maria are patru ani și a apărut deja la televizor: „Este temperamentală, are multă energie!”
9

de Cristina Țapu,

Augustin Viziru, în vârstă de 43 de ani, are toate motivele să fie mândru. Are o carieră de succes în lumea filmului și o fiică superbă, de patru ani. Micuța nu moștenit trăsăturile sale fizice, însă are un temperament similar cu cel avut de el, susține actorul. Iată detaliile!

Augustin Viziru, imagini adorabile cu fiica sa, în vârstă de patru ani

În iunie 2020, Augustin Viziru și soția lui, Ema, au devenit pentru prima dată părinți, odată cu nașterea fiicei lor, Maria. Venirea pe lume a micuței a reprezentat o schimbare radicală în viața actorului, care până atunci era mai preocupat de cariera sa și mai puțin de viața de familie.

Acum, dedică tot mai mult timp și atenție familiei. Atunci când fiica lui a ajuns aproape de vârsta de doi ani, Augustin Viziru a recunoscut că programul său s-a schimbat complet față de cel de acum câțiva ani, când petrecea nopțile și aloca mult timp jocurilor de noroc.

fetita augustinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mai târziu, în 2023, Augustin Viziru a făcut prima sa apariție televizată alături de Maria, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Actorul menționa că micuța preia frumusețea mamei sale, dar și temperamentul lui, unul vulcanic și greu de controlat.

„E frumoasă ca seamănă cu mama ei! M-am tot gândit dacă s-o aduc, să n-o aduc… dar cred că e darul ei. Văd reacțiile oamenilor din jurul ei și toți românii o să se bucure de prezența ei”, povestea Augustin, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

„Doar eu îi fac băiță pentru că altfel nu stă, plânge și se agită. Ea vrea doar cu tati la băiță, că așa s-a obișnuit. Este exact ca mine, face urât când nu-i convine ceva. E temperamentală, are energie multă”, dezvăluia acesta.

Ce spune Augustin Viziru despre relația cu fratele său, Lucian

Lucian și Augustin Viziru au fost, de-a lungul timpului, subiect de discuție în mediul online. S-a vehiculat, la un moment dat, că frații nu se înțeleg deloc și interacționează foarte puțin. Plictisit să citească tot felul de speculații, Augustin Viziru a ținut să aducă o serie de clarificări.

Cei doi frați au recunoscut deschis că relația lor nu a fost niciodată una perfectă încă din copilărie, întâmpinând frecvent neînțelegeri și certuri pentru lucruri mărunte.

Recent, Augustin Viziru a afirmat că, indiferent de opinia celor din jur, Lucian Viziru este persoana pentru care ar face orice, indiferent de circumstanțe.

„Noi avem certuri de frați între noi. Cum se ceartă frații. Toți caută cancan-uri și spun că frații Viziru s-au certat. Nu este nimic. Nu este nicio ceartă gravă. Ne certăm cum ne certam și în copilărie. Important este să înțeleagă lumea că eu pentru fratele meu și pentru familia mea îmi dau sufletul oricând. În orice secundă. Nimeni nu poate să intervină între mine și dragostea față de fratele meu. Indiferent de tot ce se scrie.

Într-adevăr, în ultima vreme suntem puțin mai reci, dar la final eu știu sigur că suntem din aceeași carne, din același sânge și o să fim împreună cum trebuie să fim”, a declarat Augustin Viziru, conform Ego.ro.

Sursă foto: Instagram Augustin Viziru

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton