; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce farsă i a făcut Dan Negru Danielei Condurache

Ce farsă i-a făcut Dan Negru Danielei Condurache!

15 April 2013

Îndrăgita cântăreaţă de muzică populară a trecut de curând prin clipe de coşmar. Ajunsă într-un sat uitat de lume pentru a duce câteva cadouri unei familii nevoiaşe, s-a trezit în mijlocul unei situaţii demne de un film science fiction. 

Astăzi, de la 20.30, Dan Negru întinde din nou Plasa de stele', iar protagonista unei farse spectaculoase va fi de această dată Daniela Condurache. Echipa emisiunii a plănuit în mare detaliu o situaţie desprinsă parcă dintr-un scenariu de film, plasând într-un sat o rulotă, construind o curte, aducând câteva animale, dar şi un satelit rusesc căzut parcă din cer.

Totul va porni de la simpla dorinţă a cântăreţei de a ajuta o familie în nevoie,  aducându-le câteva cadouri. Brusc, aflată lângă rulota unde locuia familia respectivă, Daniela va auzi un zgomot infernal urmând să descopere că pe capota maşinii ei căzuse din cer' un satelit rusesc.

Lucrurile se vor complica şi mai mult când, parcă de nicăieri, va apărea o maşină cu agenţi ruşi şi un român translator, veniţi pentru a recupera satelitul. Daniela Condurache va afla astfel că totul trebuia ţinut sub tăcere, repercursiunile fiind foarte serioase.

Nici prin gând nu-i trecea cântăreţei ce urma să se întâmple în continuare şi cum aveau agenţii să muşamalizeze întregul eveniment. Brusc, Daniela va deveni în ochii presei protagonista unui accident pe care chiar ea îl cauzase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare