; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Exatlon, 27 martie (5)

Ce faimoși au fost propuși spre eliminare din concursul „Exatlon”

28 March 2018

Aseară, în jocul din Arenă de la „Exatlon', bătălia între Faimoși și Războinici s-a dat atât pentru casă, cât și pentru imunitatea în fața eliminărilor. După cinci săptămâni în care au pierdut în fața adversarilor, în duelul de aseară cei cinci concurenți care formează Echipa Războinicilor au câștigat decisiv în fața Faimoșilor, cu scorul de 10 la 3.

 

In Arena, inainte ca Faimosii sa isi nominalizeze cele trei propuneri spre eliminare, acestia au dezbatut intens pe marginea conflictelor aparute in ultimele zile.

Player of the week, concurentul care a adunat cel mai bun punctaj pe parcursul saptamanii, de la Faimosi, a fost declarat Catalin Cazacu, cel care a propus-o pentru eliminare pe Diana Bulimar. Sportiva se afla pentru a doua oara in aceasta postura.

Am venit toti, plecam pe rand acasa. Sper ca m-am mai perfectionat in ceea ce priveste aruncarile si imi doresc ca telespectatorii sa ma voteze si sa raman in continuare in competitie', a spus Diana Bulimar aseara, in Arena.

Oltin Hurezeanu, veriga slaba a echipei, asa cum a fost desemnat in unanimitate de catre coechipierii lui, dar si de catre adversari, a fost propus pentru a parasi competitia.

As putea progresa, dar mai important decat atat este daca rata progresului personal acopera rata pierderilor generale, ale echipei. Asta este greu de stabilit, deocamdata. Nominalizarea echipei nu m-a surprins deloc. De altfel, am vorbit despre asta, nu a fost o surpriza. Nu am de ce sa ma supar', a spus aseara Oltin.

Surpriza a venit din partea lui Valentin Chis, cel care a castigat imunitatea la jocul individual in momentul in care a indicat-o pentru eliminare pe Larisa Vasile.

Stiu ca sunt mai retrasa, mai timida, nu vorbesc mult si ma asteptam sa fiu nominalizata. Nu imi este indiferent, cu toate ca eram pregatita pentru acest moment. Imi doresc sa raman', a spus concurenta.

In aceasta seara, la 19:45, intr-o noua editie a celui mai iubit reality din Romania, telespectatorii vor putea afla cine va fi concurentul din echipa Faimosilor care va parasi Republica Dominicana.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare