; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Horia Brenciu de Craciun

Ce faceți pe 9 și 10 decembrie? Horia Brenciu vă așteaptă la showul său de Crăciun!

21 August 2017

În această iarnă, Horia Brenciu va petrece Crăciunul în mijlocului celei mai mari familii ale sale: publicul.

Artistul pregătește primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță deja evenimentul anului 2017.

„Dincolo de hiturile mele consacrate, voi cânta pentru prima dată piese de sărbătoare! Vor fi piesele mele de Crăciun, vor fi colindele românești și vor fi celebrele melodii americane, Christmas Carols! Un mixaj pe sufletul meu! Toate pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, în interpretarea mea și a invitaților mei. Trebuie să mărturisesc faptul că de mult vreau să le cânt, dar niciodată nu m-am potrivit cu luna în care au fost planificate concertele de la Sala Palatului. E o emoție nouă pentru noi și mor de curiozitate să văd reacția publicului la tot ce vom cânta, în decembrie, în premieră'.

 

La compozițiile originale, cele care vor fi cântate pentru prima dată pe scena Sălii Palatului, repetițiile au început încă din luna iulie, iar Horia Brenciu preconizează că peste 50 de artiști să urca pe scenă pe 9 și 10 decembrie.

„Orchestră, balet, invitați, reni, cadouri, familie, copii… Cred că vom fi peste 50 de suflete și evident, Moș Crăciun! Stuff-ul HB Media Entertainment va rămâne în culise. Cel puțin, va încerca… :)', descrie artistul în câteva cuvinte atmosfera din acele zile de sărbătoare.

 

În ceea ce privește prezența pe scenă a familiei sale, Horia Brenciu nu este sigur cine  îi va onora invitația, pe care el a lansat-o deja. Fără îndoială, însă „Crăciun fără familie nu se poate! 🙂 Poate va cânta Maria sau Andreea sau chiar Toma sau Mina… I-am întrebat, dar deocamdată toți au emoții și n-au putut să-mi spună nimic precis… :)', spune artistul.

Pentru al șaselea an de când concertează la Sala Palatului, cel mai efervescent showman al României promite, împreună cu orchestra lui, două spectacole într-unul singur.

Hiturile, piesele noi, invitații-surpriză și momentele de poveste vor crea cadrul perfect pentru sărbătorirea Crăciunului: pe 9 și 10 decembrie cuvântul de ordine este SĂRBĂTOARE!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare