; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

79CCFABD 6976 4935 88E7 4E9044E43156

Ce face vara aceasta Aras Bulut Iynemli, protagonistul din „Legea familiei”?

02 July 2019

Actorul Aras Bulut Iynemli (28 de ani) se află în pauză cu filmările la serialul „Legea familiei' (Çukur'), dar nu stă degeaba, vara aceasta filmează pentru pelicula „Yedinci Koguştaki Mucize'.

 

Filmul este o adaptare a producţiei coreene din 2013, Miracle in Cell No. 7', iar filmările au început de curând în zona turcească Mugla. Pelicula spune povestea lui Memo (Aras Bulut), unrbat cu un retard mintal şi a fiicei sale, Ova (Nisa Sofiya Aksongur) în vârstă de 7 ani, şi va ajunge pe marile ecrane din Turcia pe 11 octombrie.

La noi sezonul doi din „Legea familiei', care s-a terminat la turci pe 27 mai, începe la Happy Channel pe 11 iulie. Producţia va avea şi sezonul 3, care, cel mai probabil, va avea premiera la toamnă în ţara de origine.

În luna iulie însă Aras va face pauză şi de la filmările noii sale pelicule, căci 21 de zile va trebui să-şi ducă la bun sfârşit stagiul militar obligatoriu la unitatea militară din Kütahya. Astfel, acesta va fi soldat, după care se va întoarce pe platourile filmului „Yedinci Koguştaki Mucize'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare