Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce face Theo Rose pe platourile de filmare de la „Clanul”, chiar dacă este însărcinată. Dezvăluirile făcute de Anghel Damian

Ce face Theo Rose pe platourile de filmare de la „Clanul”, chiar dacă este însărcinată. Dezvăluirile făcute de Anghel Damian
7

de Andra Stana,

Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți peste câteva luni, iar cei doi abia așteaptă să își țină bebelușul în brațe. Cu toate că este însărcinată, Theo a continuat filmările pentru noile episoade din „Clanul”, sezonul 2, regizate de iubitul ei, Anghel Damian.

Theo Rose, despre filmările pentru noile episoade din „Clanul”, sezonul 2

Theo Rose a vorbit recent despre cum au decurs filmările pentru „Clanul”, sezonul 2. Actrița, care este însărcinată în cinci luni, a recunoscut că are parte de tot sprijinul colegilor.

Cel mai dificil a fost că am reluat filmările pe timp de iarnă. Atunci când a fost foarte frig, și asta s-a întâmplat de cele mai multe ori, colegii m-au ferit de filmările în aer liber. Au avut grijă de mine dacă s-a întâmplat să mă simt mai rău sau dacă am fost într-o stare mai delicată. M-au menajat. Au avut grijă să fiu acoperită.

Pentru sezonul al doilea, am lucrat mai mult cu ceilalți regizori ai serialului, care sunt patru, după ce s-a alăturat echipei – din care fac parte și Cristian Buje, și Peter Kerek, și Millo Simulov – și Mihai Chirilă. Anghel a venit ca director și producător, pentru că el are multe funcții în acest proiect.

A venit să supervizeze și a mai venit uneori și doar special pentru mine, ca să se asigure că este totul în regulă. Și să se asigure că eu mă simt ok. Așadar, totul a fost totul bine”, a spus Theo potrivit Click.

Ce face Theo Rose pe platourile de filmare de la „Clanul”, chiar dacă este însărcinatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Theo Rose vrea să lucreze cot la cot cu restul actorilor

Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, a povestit detalii de pe platourile de filmare ale serialului. Ce se întâmplă cu iubita lui însărcinată.

Bineînțeles că suntem pregătiți la filmări pentru astfel de situații. S-a întâmplat și pentru serialul «Vlad», când actrița Olimpia Melinte a fost însărcinată. Și acum, ca și atunci, avem o grijă extraordinară. Dar Theo este cea care își dorește să nu fie tratată într-un mod special, ci vrea să lucreze cot la cot cu restul actorilor.

Bineînțeles, condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite, de multe ori, pentru că se filmează și în frig, timp de 12 ore uneori. Sunt multe cadre în exterior. Oricât de bine te-ai îmbrăca, când stai 12 ore la -2 grade Celsius, îngheți. Și, atunci, tot timpul trebuie să ai grijă cum faci programul, cum faci cronologia filmărilor”, a spus Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton