; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce face Smiley de Sărbători

Ce planuri are Smiley pentru Crăciun şi Revelion

06 December 2013

Ce face Smiley de SărbătoriSâmbătă, 7 decembrie, Dana Rogoz a realizat o ediţie festivă a emisiunii sale, De Suflet', de la Pro TV Internaţional. Unul dintre invitaţii ei a fost chiar Smiley, care a povestit ce ritual avea când era mic, când îl aştepta pe Moş Crăciun.

Eu şi fratele meu eram atât de entuziasmaţi amândoi, încât dormeam sub brad, nu se putea altfel. Ne luam sacii de dormit şi nu ne mai dezlipeam de el! Ne şi plăcea foarte mult să îl împodobim'.

De asemenea, artistul a zis că, şi în acest an, va merge acasă de Crăciun să se bucure de mâncarea senzaţională pe care o face mama'.

De Revelion, ca majoritatea artiştilor de la noi, Smiley va susţine concerte. În ianuarie, însă, antrenorul de la Vocea României' (Pro TV) îşi va lua o binemeritată vacanţă: va pleca la Los Angeles, unde va îmbina utilul cu plăcutul.

Tot în ediţia de sâmbătă a emisiunii De Suflet', vor fi sărbătorite Nico şi Nicoleta Luciu. Aceasta din urmă şi-au amintit cum a fost primul Crăciun cu toţi copiii: Tripleţii s-au speriat de Moş Crăciun, iniţial au început să plângă, după care au stat complet nemişcaţi şi nu au vrut nici măcar să ia cadourile', a spus bruneta. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare