; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley

Smiley ia o pauză de Paște. Pleacă la Pitești, să fie cu familia și prietenii săi

07 April 2015

Se apropie Paştele, iar pentru Smiley – una dintre gazdele show-ului „Românii au talent' – acesta este un prilej de a-şi lua câteva zile libere şi de a petrece în familie.

Artistul va lua o pauză de la proiectele profesionale pentru a merge acasă, la Piteşti, unde îşi va petrece sărbătorile alături de familie şi de prieteni, aşa cum face în fiecare an.

Smiley

Gustul mâncării gătite cu dragoste de mama acestuia nu se compară cu nimic altceva, iar în acest lucru constă şi farmecul sărbătorilor petrecute alături de cei dragi.

„Paște fericit, tuturor! Să aveți parte de sărbători frumoase, alături de toți oamenii dragi din viața voastră.', le urează Smiley tuturor românilor.

Şi, pentru că nu poate sta pentru prea mult timp departe de muncă, Smiley se va întoarce la treabă imediat după Paşte. Alături de colegii săi de la HaHaHa Production lucrează în momentul de faţă la mai multe proiecte în paralel şi anunţă câteva luni pline de evenimente atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării.

În scurt timp vor lansa un nou single și un nou videoclip. Piesa este aproape gata şi se lucrează intens la pregătirea scenariului pentru videoclip și lansare.

În toată această perioadă vor avea loc mai multe concerte, iar pe 1 iunie va avea loc la Arenele Romane din București concertul Smiley și HaHaHa Production.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare