; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce face Kitty Cepraga în Italia. Au trecut 20 de ani de când a părăsit România

Ce face Kitty Cepraga în Italia. Au trecut 20 de ani de când a părăsit România

03 June 2021

Kitty Cepraga a plecat din România acum 20 de ani. Ea a ales ca destinație Italia, țară în care și-a construit încet, încet o carieră și o familie.

Ea nu a uitat complet de țara natală, ci revine aici de fiecare dată pentru a revedea persoane dragi și pentru a prezenta proiectele la care lucrează, scrie libertatea.ro.

Kitty Cepraga a părăsit România în urmă cu aproximativ 20 de ani și a avut, de atunci, o prezență foarte discretă. În 2011, actrița s-a căsătorit cu James Goodwin. Cei doi au împreună o fetiță, pe Aurora May.

De o perioadă, Kitty Cepraga se află în România, dar se reveni curând în Italia.

De când a plecat din țara natală, actrița a realizat două scurtmetraje. În curând, scrie sursa citată, va apărea într-un nou film.

„Îmi e dor să joc… în 10 zile o să fiu din nou pe set, în Roma. După un an și trei luni', a scris aceasta pe Facebook.

Acum câteva săptămâni, Kitty Cepraga a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea sa de la Pro TV. Acolo, actrița a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională.

„Sunt ocupată în campanii umanitare în Italia care luptă împotriva rasismului. Sunt fericită să fiu producător și în muzică, nu numai în scurtmetrajele mele.', a declarat Kitty Cepraga.

De ce nu se întoarce în România

Anul trecut, în pandemie, Kitty Cepraga era în România. Se gândea chiar să revină definitiv în țară.

„Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză.

Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea. Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK.', a spus aceasta pentru okmagazine.ro anul trecut.

 

Citește și: 

Cel mai așteptat film al anului. „Cruella', premiera în cinematografe din 4 iunie

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare