; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Selin Genç

Ce face în carantină Selin Genç, Gulten din „Mă numesc Zuleyha”

05 May 2020

Selin Genç, frumoasa actriță pe care o putem vedea de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, în serialul „Mă numesc Zuleyha', resimte din plin această perioadă dificilă pentru întreaga omenire, declanșată odată cu apariția virusului COVID 19.

 

În vârstă de 26 de ani, actrița a făcut declarații inedite în presa din Turcia, despre modul în care își petrece timpul, în această perioadă de pandemie.

„Acțiunile noastre sunt acum limitate. Mi-am petrecut foarte mult timp cu , m-am redescoperit. Am ascultat multă muzică, am citit cărți, am urmărit emisiunile de la TV', spune Selin.

Selin consideră că această perioadă a adus și lucruri bune și, îndrăgostită până peste cap de natură, tânăra actriță abia așteaptă ca lucrurile să revină la normal.

„Ma bucură faptul că apele s-au mai curățat, poluarea s-a redus… Când se va termina abia aștept să revăd marea, muntele. Voi continua să-mi urmez dragostea mea pentru natură, pentru că sunt foarte atașată de ea, și să îi ascult cuvântul. Îmi este foarte dor de stat în natură, în aer liber; abia aștept să înot în apele curate… sper să pot face aceste lucruri vara aceasta', mărturisește actrița.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare