; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ilinca Vandici (1)

Ce face Ilinca Vandici de când emisiunea „Bravo, ai stil!” nu mai e pe post

18 November 2019

De când emisiunea „Bravo, ai stil!' a luat o pauză, Ilinca Vandici nu a mai avut niciun proiect pe micile ecrane. Vedeta s-a dedicat în ultimul timp proiectelor personale, însă nu exclude posibilitatea de a reveni într-un nou proiect tot la Kanal D. 

 

'Sper cât de curând. Deocamdată nu am vești pentru voi, însă în momentul în care o să am cu siguranță o să vă spun. Suntem în pauză cu competiția Bravo, ai stil, pentru că este un format ce presupune un format pe an, sezonul de primăvară, Atunci așteptăm cu brațele deschise sezonul de primăvară.
Nu vreau să schimb nimic în ceea ce privește nici viața mea personală, nici cea profesională. Cred că mi-am găsit locul, cred că mi-am găsit liniștea, echilibrul, am oameni care mă apreciază, oameni care îmi apreciază munca și mă simt ca acasă și la muncă. Ceea ce e foarte important, mă duc cu toată dragostea, pentru că suntem cu adevărat o familie! Suntem cu adevărat o familie și astă mă bucură, pentru că am căutat-o mult. Am cam făcut turul televiziunilor și am tot căutat locul în care să simt că sunt ca acasă. Și iată că am găsit și le mulțumesc pentru tot suportul pe care mi-l acordă', a spus Ilinca Vandici exclusiv pentru VIVA!.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare