; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce face fiica lui Gheorghe Gheorghiu în America. Andra are 32 de ani și o pasiune pe care a transformat o într o afacere

Ce face fiica lui Gheorghe Gheorghiu în America. Andra are 32 de ani și o pasiune pe care a transformat-o într-o afacere

20 June 2021

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu locuiește de mai bine de 20 de ani în Statele Unite. De curând, fiica artistului și-a lansat propria afacere, născută dintr-o pasiune, scrie haihuin2.com.

Interpretul celebrei melodii „Unde dragoste nu e' este un tată mândru. Fiica lui (Andra este fiica Cameliei, o femeie cu care artistul a avut o relație în tinerețe și care, după despărțirea de acesta, s-a mutat alături de fiica sa în Statele Unite, n.r.) a absolvit în America masterul în „Arta comunicării și tehnologiei avansate' și a avut un job, potrivit click.ro, într-una dintre companiile importante de peste Ocean, în San Jose, aproape de San Francisco.

Ideea de afacere, după o vacanță cu fetele

În 2021, tânăra și-a făcut curaj și a început o afacere proprie. În timp ce se afla într-o vacanță alături de câteva prietene, Andra și-a descoperit o pasiune, pe care a transformat-o într-un business, nu înainte de a se documenta și de a se pregăti cu toate cele necesare proiectului.

„De la o călătorie, până la crearea brandului 11 Tales Designs a fost un pas. Mi-am dat seama cât de mult îmi plac pălăriile după ce am cumpărat una, mai specială, ce-i drept.

M-am documentat, mi-am luat materiale, accesorii, pietre, am vorbit cu o fabrică unde se fac pălării.

Practic eu le accesorizez, le fac să fie speciale și le personalizez după plăcerea clientului. De ce 11? Pentru că sunt născută pe 11 octombrie. Imi doresc să am un magazin al meu. O pălărie personalizată se vinde cu prețuri între 200 și 400 $', a declarat Andra pentru Click.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare