Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce face Elena Gheorghe în fiecare zi. O scapă de o afecțiune care îi tot făcea probleme

Ce face Elena Gheorghe în fiecare zi. O scapă de o afecțiune care îi tot făcea probleme
13

de Andra Stana,

Elena Gheorghe a mărturisit care e băutura pe care o consumă în fiecare dimineață. Cu ajutorul unui suc a reușit să scape de o afecțiune care îi dădea mari bătăi de cap. Artista are mare grijă de sănătatea ei și este atentă la alimentele pe care le consumă.

În fiecare dimineață, Elena Gheorghe bea un pahar de apă plată cu lămâie, pe stomacul gol, apoi mai bea un smoothie din țelină. Artista a spus că această băutură a ajutat-o cu refluxul gastric, afecțiune de care suferea de mai mult timp. Totodată, cântăreața a enumerat și alte beneficii ale smoothie-ului de țelină.

„Dimineața mea începe cu un pahar de apă cu lămâie pe care o beau pe stomacul gol, apoi mă răsfăț cu alimentul meu favorit din meniu. Este vorba despre un smoothie din țelină care m-a ajutat enorm cu refluxul gastric, o afectiune ce mi-a dat mari bătăi de cap și, în plus, sucul îmi dă multă energie, iar sistemul meu imunitar este mai puternic. Sucul de țelină este, după cum se știe, o porție de sănătate curată.

S-a constatat că vindecă acneea, reduce balonarea, ajută la menținerea greutății și a unui sistem digestiv sănătos și, mai mult decât atât, este un adjuvant  în tratarea eczemelor și pzoriazisului. Ziua mea incepe, invariabil, cu poțiunea despre care v-am povestit”, a declarat Elena Gheorghe pentru VIVA!.

Elena Gheorghe i-a dedicat primul concert după pandemie bunicii sale

Marți, 24 mai, Elena Gheorghe a avut concert la Sala Palatului, iar sala a fost plină. Artista a făcut spectacol pe scenă și a cântat alături de artiști mari. Concertul s-a numit „Armâna mea”, iar Elena a cântat muzică machedonească.

„Surpriza după pandemie este aceea că putem face concertul, fără restrictii și într-o viața normală! Aceasta este supriza de care ar trebui să ne bucurăm cu toții: libertatea și sănătatea! 

Primul concert a fost dedicat bunicii mele, care m-a făcut să îndrăgesc muzica și limba machedonească, iar spectacolul din acest an îl dedic tututor oamenilor care vor fi prezenți acolo, pentru că mulți dintre ei și-au dorit atât de mult să vină, încât n-au renunțat la biletele cumpărate în urmă cu doi ani”, a mărturisit Elena Gheorghe. 

Elena Gheorghe si Theo Rose, in concertIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Pentru ținutele pe care le-a purtat la concertul de la Sala Palatului au lucrat 20 de croitorese. Rochiile purtate de vedetă au fost cusute manual, iar aparițiile sale au fost pe placul publicului.

„Ținutele pe care le-am purtat în primul spectacol, au fost extrem de apreciate  și am fost felicitată în repetate rânduri pentru vestimentația de pe scenă, ceea ce înseamnă că, de la an la an, trebuia sa vin cu ceva spectaculos, creativ și nemaiîntâlnit. Și m-am conformat , evident. Lucrăm de peste 3 luni alături de Ana Radu, care îmi  este și prietenă și căreia vreau să-i mulțumesc pentru tot efortul depus. S-a lucrat ore în șir, cel puțin în ultima perioadă, peste 20 de croitorese au cusut manual și au realizat ținute spectaculoase. Natalia Cicone, o altă colaboratoare a acestui show, a realizat o ținută pictată manual și cu foițe de aur!”, a declarat artista pentru sursa mai sus menționată.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton