; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce face Dana Săvuică de arată bine?

09 September 2010

Dana Săvuică, care debutează mâine la Prima în calitate de jurat al reality-show-ului “Miss fata de la ţară”, ne-a spus că are grijă de felul cum arată fără să ţină o dietă draconică. Mănâncă puţin şi des şi merge de câte ori are ocazia cu bicicleta.

.

Dana Săvuică caută fete frumoase de la sat în reality-show-ul Miss fata de la ţară'.

Dana Săvuică caută fete frumoase de la sat în reality-show-ul Miss fata de la ţară'.

Nu urmez o dietă sau fac anumite artificii. Pur şi simplu fac multă mişcare atunci când am timp şi încerc să-mi fac timp. Mişcare la mine însemnând mersul pe bicicletă. Asta îmi place foarte mult şi, din când în când, mai fac nişte şedinţe cu un aparat de remodelare care se numeşte Velasmooth.

Fac câteva şedinţe de genul acesta în momentul în care am o perioadă când nu fac mişcare, de exemplu după ce mai mănânci de Sărbători şi mai pui două trei kilograme în plus. În rest, fac un masaj o dată pe săptămână şi sunt atentă la ce mănânc. Mănânc puţin şi des şi între cele trei mese zilnice, am în geantă tot timpul ori nişte biscuiţi dietetici, ori un morcov, ori un măr sau un iaurt. Ceva care să-mi ţină de foame şi care să nu mă îngraşe', ne-a mărturisit Dana.

Dana Săvuică va putea fi urmărită începând cu vineri, 10 septembrie, la Prima în cadrul reality-show-ului Miss fata de la ţară. Alături de alte cinci vedete (Smiley, Marcel Pavel, Gina Pistol, Mihai Mitoşeru şi Dan Bordeianu), Dana va încerca să găsească tinere frumoase şi inteligente care locuiesc la sat şi care vor încerca să pună mâna pe premiul cel mare în valoare de 10.000 de euro.

Vedeta care a descoperit-o pe celebra Diana Dondoe este încrezătoare şi speră că experienţa de manager al unei agenţii de modele îşi va spune cuvântul. Această emisiune mi-a îndeplinit o dorinţă mai veche. Voiam de mult să merg să caut fete frumoase în zone rurale, mai ales că multe modele de top provin din astfel de medii. Mă aşteptam să fie mai simplu, dar m-a impresionat timiditatea de care fetele au dat dovadă. Am decoperit o trăsătură pe care o întâlneşti destul de rar la fetele de astăzi' , a declarat Dana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare