Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce face azi Tudorel Filimon, nea Popa din „La Bloc”. Au trecut 15 ani de la terminarea serialului

Ce face azi Tudorel Filimon, nea Popa din „La Bloc”. Au trecut 15 ani de la terminarea serialului

de Andra Stana,

Tudorel Filimon, cunoscut ca Nea Popa din „La Bloc”, a împlinit 69 de ani pe 26 iulie. Chiar și la 15 ani de la terminarea serialului românesc, actorul continuă să fie strigat „Nea Popa” de către fani.

Unul dintre cele mai longevive seriale românești, „La Bloc”, s-a încheiat acum 15 ani. Chiar și astăzi, producția românească cu Dana Rogoz și Laura Cosoi printre protagoniste a rămas în amintirea românilor. Cu atât mai mult cu cât episoadele continuă să fie redifuzate.

În ceea ce îl privește pe Tudorel Filimon, acesta continuă să fie strigat pe stradă „nea Popa”. Dar asta nu îl deranjează câtuși de puțin pe actorul care a împlinit recent 69 de ani.

Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa! Ba chiar am ajuns ca cei mai mici să-mi spună bunicul Popa.

Nu mă supără nimic din astea, nici nu se pune problema, fiindcă îmi arată ce influență a putut avea primul sitcom românesc”, a declarat Tudor Filimon, potrivit playtech.ro.

Tudorel Popa: „În ultima vreme am decis să…”

Totodată, actorul a recunoscut chiar că a început să se prezinte folosind numele din serial.

În ultima vreme am decis să mă prezint ținând cont de acest serial. Așa că le spun celor din jur atunci când sunt întrebat despre identitatea mea că sunt nea Popa sau Tudorel Filimon pe numele de fată!”, a mai spus Tudorel Filimon.

Artistul a mai mărturisit că această „găselnița” a sa amuză mulți oameni, lucru care îl bucură.

„La Bloc” s-a lansat în 2002, la Pro TV

„La bloc” este un sitcom produs de Pro TV, a cărui difuzare a început pe 1 aprilie 2002. Sitcomul difuzat de Pro TV timp de 13 sezoane (2002-2008) a fost inspirat din show-urile de improvizaţie pe care postul le difuza la un moment dat și astfel s-a născut o „Familie Bundy” românească, care spunea povestea locatarilor unui bloc de locuinţe.

Veteranii producției au fost actorii: Mihai Coadă (interpretul taximetristului Nelu Curcă, actor care a părăsit între timp viața publică devenind călugăr), Dragoș Moștenescu (Costel Jurcă), Luminiţa Erga (Suzi Curcă), Mariana Dănescu (Lili Jurcă), Tudorel Filimon (Nea Popa), Emil Mitrache (Americanu`) și Alina Chivulescu (Bela Curcă). Cele trei grații feminine care atrăgeau toată atenția erau tinerele Mimi Curcă (Dana Rogoz) și prietenele ei, Adina (Laura Cosoi) și Roxana (Tili Niculae). 

Serialul, care este redifuzat acum de Pro Cinema,  a avut 524 de episoade și un episod special, difuzat pe 1 decembrie 2013.

Cum poți urmări „La Bloc” online

La Bloc a fost creat, scris și regizat de Răzvan Andrei, Radu Dragomir, Dragoș Moștenescu și Răzvan Săvescu.

Episoadele integrale din „La Bloc”, precum și cele mai comice momente din serialul românesc pot fi urmărite online pe voyo.ro și pe protvplus.ro.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton