Homepage  / Vedete româneşti

Ce face Alexandra Dumitru cu marele premiu de la Bravo, ai stil! 2023, sezonul 8. „Mi-am descoperit și această pasiune”

Ce face Alexandra Dumitru cu marele premiu de la Bravo, ai stil! 2023, sezonul 8. „Mi-am descoperit și această pasiune”
8

de Roxana Mirea,

Alexandra Dumitru este câștigătoarea „Bravo, ai stil!” sezonul 8, de la Kanal D și a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de lei. Recent, ea a povestit ce are de gând să facă cu banii, dar și cât de grea a fost competiția.  

Ce face Alexandra cu marele premiu de la Bravo, ai stil! 2023

Alexandra Dumitru, în vârstă de doar 23 de ani, este câștigătoarea „Bravo, ai stil! 2023”, sezonul 8, de la Kanal D. Chiar și acum, Alexandra doarme cu coroana lângă pat.  

Momentan coroana este acasă frumos pe noptieră. Cum ar fi stat la oricare altă concurentă. Mai arunc un ochi la ea. S-ar putea să o folosesc la o ținută. Pe parcursul emisiunii, eu și coroana ne-am luat o energie, am stat una lângă alta constant și na, a trebuit să plece cu mine acasă pentru că se legase o conexiune între noi două”, a spus marea finalistă, pentru ego.ro.  

În ceea ce privește marele premiu, Alexandra spune că își dorește să investească banii în ea și în cariera ei.

„Premiul m-am hotărât să-l investesc în mine și în cariera mea. Carieră pe care o am de ceva timp în domeniul make-up, dar mi-am descoperit și această pasiune pentru online și Tv cu ocazia asta și, cine știe, poate se leagă ceva pe partea asta”, a mai declarat ea.  

Mi-ar plăcea să fac parte dintr-o emisiune de divertisment, genul ”Bravo, ai stil!”, poate altceva, dar o chestie care să mă reprezinte pe mine. Nu mi-ar plăcea la Știri, spre exemplu. Nu mă văd prezentatoare de Știri. Sunt o persoană foarte dezinvoltă și foarte glumeață de multe ori și așa mi-ar plăcea să mă vadă și să mă cunoască oamenii de acasă tot timpul”, a mai declarat Alexandra Dumitru. 

ce-face-alexandra-cu-banii-marele-premiu-de-la-bravo-ai-stil-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alexandra a slăbit din cauza stresului, la Bravo, ai stil 2023 

Alexandra a mai spus că nu a fost deloc ușor să reziste în competiția „Bravo, ai stil 2023” până la final. Din cauza stresului, aceasta spune că a slăbit 4 kilograme.  

A fost vorba de stres la mijloc și stresul reacționează la fiecare organism, unele persoane se îngrașă pe fond de stres, altele slăbesc. Eu sunt genul de persoană care slăbește pe fond de stres și oricât mâncam, oricât încercam să mă hidratez și să mă alimentez cum trebuie, nu reușeam să fac lucrul acesta la nivelul la care creierul meu consuma mai multă energie decât eu acumulam prin alimente. Și am slăbit în jur de 4 kilograme, însă la mine fiind înaltă și slabă oricum, de felul meu, se vede foarte tare”, a mai povestit Alexandra Dumitru, câștigătoarea „Bravo, ai stil!” sezonul 8. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton