Homepage  / Vedete străine

Ce face acum Michel Brown, singurul actor care refuză să apară în „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”, sezonul 2

Ce face acum Michel Brown, singurul actor care refuză să apară în „Jurământul” / „Pasión de gavilanes”, sezonul 2
9

de Roxana Mirea,

Este oficial faptul că telenovela „Jurământul” va avea un al doilea sezon. Danna García (Norma), Mario Cimarro (Juan), Paola Rey (Jimena), Juan Alfonso Baptista (Oscar) și Natasha Klauss (Sarita) vor reda viață surorilor Elizondo și fraților Reyes. Totuși, încă de la început, Michel Brown, cel care îl interpreta pe Franco Reyes, a anunțat că nu va face parte din distribuția noului sezon, spre dezamăgirea fanilor.

Michel Brown a devenit celebrul datorită rolului din „Jurământul”

Actorul Michel Brown se poate mândri cu o frumoasă carieră profesională. Acesta a devenit cunoscut, în mod special, după ce a interpretat rolul personajului Franco Reyes în telenovela „Jurământul”. Totuși, cariera lui a început în anul 1996 în „Chiquititas”, o telenovelă argentiniană. Ullterior, actorul s-a decis să meargă în Mexic, în anul 2000, acolo unde a început o nouă aventură în ceea ce privește cariera lui.

Acum, au trecut 21 de ani de când Michel Brown s-a urcat într-un avion pentru a începe. El a rememorat acea perioadă și a publicat un mesaj pe Instagram despre cât de mult a muncit să ajungă unde este astăzi.

„Exact astăzi, acum 21 de ani, am decis să fac cea mai transformatoare călătorie din întreaga mea viață. Mi-am împachetat viața într-o valiză și am decis să călătoresc nouă ore cu avionul de acasă, căutând ceva mai mult decât aveam deja.

Astăzi, de aici pare ușor, dar drumul a fost lung și laborios, dar plin de experiențe grozave și experiențe care astăzi mă fac cel din dreapta. Nu există altă cale decât să riști și să încerci totul fără teamă. Nu există dușman mai mare decât cel care își reproșează: „ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi făcut-o?”, a scris actorul pe Instagram.

Michel Brown a lucrat recent la serialele „Cecilia” și „Pálpito”. În plus, are mai multe proiecte de dus la capăt, în viitor.

Michel Brown, despre rolul lui Franco Reyes din „Jurământul”

Actorul a explicat că nu poate accepta propunerea pe care Telemundo i-a făcut-o de a juca în noul sezon al telenovelei „Jurământul” / „Pasión de gavilanes” pentru că avea deja alte proiecte stabilite la data începerii filmărilor.

Vedem ce se poate face pentru că mi-ar plăcea să pot face ceva și să revăd atât de mulți prieteni. Problema a fost una legată de program. Eu deja acceptasem alte proiecte pentru perioada pe care Telemundo a stabilit-o pentru a începe filmările”, a mărturisit el.

235511415_102402155460990_6960099102344055878_n-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De asemenea, Michel Brown a mai declarat că nu există nicio posibilitate ca el să se întoarcă în distribuția telenovelei, mai ales că deja a început filmările pentru celălalt proiect.

 „O să fiu într-un alt proiect în același timp în care încep ei. De aceea nu voi putea participa, pentru mine este o frumoasă amintire. Cred că este unul dintre personajele pe care le port în inimă și pe care mi-a plăcut foarte mult să-l interpretez”.

Totuși, în urmă cu câteva zile, Michel Brown a a fost întrebat despre personajul său din Pasión de Gavilanes, dar spre surprinderea tuturor, el nu și-a negat complet participarea așa cum făcuse înainte. Când a fost întrebat despre prezența lui în distribuția noului sezon din „Jurământul”, acesta a spus: „Deocamdată nu se știe nimic”. Îl vom revedea oare pe Michel Brown în rolul lui Franco Reyes?

Sursa Foto: Instagram Telemundo

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton