; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

30145908.873823.119

Ce face acum Leticia Sabatella, Latiffa din „Clona”

28 April 2020

Superba actriță, pe care toți fanii telenovelei-fenomen „Clona' o țin minte ca Latiffa, are un nou proiect profesional, un serial de epocă produs de Rede Globo, oprit și el, însă, din cauza pandemiei de coronavirus.

 

Anul 2020 trebuia să însemne revenirea pe micile ecrane a actriței braziliene de 49 de ani, după un an de pauză. Noua telenovelă în care joacă Leticia Sabatella se numește „Nos Tempos do Imperador' și este o producție de epocă, plasată în Brazilia imperialistă, în timpul celui de-al doilea împărat (și ultimul, de altfel) al țării, Pedro al II-lea (a domnit între 1831 – 1889).

 

Filmările pentru noua telenovelă au început în ianuarie, iar premiera era programată pe 30 martie, dar pandemia de coronavirus a dat peste cap totul: filmările au fost oprite, iar premiera amânată.

În „Nos Tempos do Imperador', Leticia Sabatella este împărăteasa Teresa Cristina, soția lui Pedro al II-lea (Selton Mello), care se îndrăgostește de guvernatoarea celor două fete ale sale, Luísa (Mariana Ximenes). 

Pe plan personal, Leticia Sabatella pare să-și fi regăsit fericirea în brațele altui actor, Daniel Dantas (65 de ani), după divorțul de anul trecut, de actorul Fernando Alves Pinto (50 de ani). Sabatella și Pinto au fost împreună șase ani, între 2013 și 2019. Anterior, actrița a mai fost căsătorită o dată, între 1991 și 2003, cu actorul Ângelo Antônio, cu care o fiică de 27 de ani, Clara. 

 

Telenovela „Clona' se vede la Happy Channel zilnic, de luni până vineri, de la 18.00.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare