; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ristei_diana

Ce fac de Paşte „prietenii de la 11”, Florin Ristei şi Diana Munteanu

08 April 2018

În a doua zi de Paşte, pe 9 aprilie, Florin Ristei şi Diana Munteanu au pregătit o ediţie specială a emisiunii lor, „Prietenii de la 11'.

 

„Vom avea o mulțime de surprize pentru prietenii noștri. Va fi, desigur, o ediție de sărbătoare, o adevărată petrecere cu invitați pe măsură. Le vom avea alături de noi pe Irina Loghin și Maria Dragomiroiu, care ne vor cânta unele dintre cele mai frumoase melodii populare românești. Larisa Barbu, fiica lui Nea Mărin, va aduce ritmurile tradiționale în platoul emisiunii, pentru că vine împreună cu elevii școlii de dans pe care o conduce. Tot printre invitații se numără și Amna, Orlena Pasăre, Silvia şi Diana Rotaru. Împreună, vom vorbi despre cum petrecem Paștele, dar și despre tradițiile acestor minunte și luminate zile de sărbătoare', ne-au spus vedetele Antenei 1. 

Cei doi prezentatori ne-au mărturisit şi ce planuri au de Paşte:

„Petrec cu prietenii. Am inchiriat o vilă la Breaza și avem o mini-vacanță de 3 zile. Duminică, de Paște, facem o masă mare, și cu colegii de trupă, și cu părinţii și cu cine mai vrea să vină alături de noi', a spus Florin.

Iar Diana a declarat: „Nu mi-am facut niciun plan, nici măcar nu știu dacă rămânem în București sau plecăm. Ce știu sigur este că masa de Paște va fi una cu familia, ca în fiecare an, e o tradiție la care țin foarte mult. Sărbătorile, în general, sunt despre familie, iubire și lumină'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare