; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce fac Adela şi Radu de Ziua Îndrăgostiţilor

10 February 2012

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, care sunt iubiţi de mai bine de un an, vor să tragă o fugă până la munte de Sf. Valentin, au dezvăluit ei pentru revista TVmania' din 13 februarie. Planurile le-ar putea fi încurcate doar de…programul de lucru la serialul Pariu cu viaţa' de la Pro TV.

Vom petrece în funcţie de programul nostru din ziua respectivă, dar mi-ar plăcea foarte tare să dăm o fugă până la munte, să mâncăm la o cabană. În general, chiar şi un lucru banal, simplu, poate fi considerat un lucru romantic', a spus Radu Vâlcan.

Cele două vedete de la Pro TV sunt oameni foarte ocupaţi: în afară de serialul Pariu cu viaţa', el joacă, la Teatrul Mic, în piesa Primăvara la Roma a Doamnei Stone', în regia Lianei Ceterchi, iar Adela are concerte cu trupa DJ Project, a cărei solistă a devenit.

Adela şi Radu cred însă în romantismul lucrurilor simple: Să ne fie foame şi să ne putem bucura de o masă, să ne fie sete şi să ne putem bucura de un vin bun, să nu fim prea obosiţi şi să ne putem uita la un film singuri sau în compania prietenilor apropiaţi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare