; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucero şi Colunga nu au timp de viață amoroasă

03 November 2011

Lucero şi Fernando Colunga, Valentina şi Jose Miguel din telenovela Stăpâna' de la Acasă, au o toamnă plină din punct de vedere profesional, însă nu au noutăţi în ceea ce priveşte viaţa amoroasă.

Cu siguranţă, succesul serialului Stăpâna' (remake-ul telenovelei din 1995 cu Angelica Rivera în rolul principal) se datorează în primul rând chimiei dintre cei doi protagonişti, actori cu state vechi în lumea telenovelelor, Lucero şi Fernando Colunga.

Secvenţele intense dintre Valentina şi Jose Miguel, personajele pe care ei le interpretează, au ţinut telespectatorii cu sufletul la gură în toată America Latină. În Statele Unite, Stăpâna' a înregistrat recorduri de audienţă, ultimul episod fiind urmărit de aproape şapte milioane de telespectatori.

Cei doi actori au reuşit să fie credibili şi să aducă audienţe mari telenovelei deoarece lucrează de mult timp împreună. Ei au mai schimbat replici în „Cântec de iubire' („Alborada', 2006) şi „Împreună pentru totdeauna' („Mañana es para siempre', 2009).

Dincolo de camerele de luat vederi, cei doi se înţeleg la fel de bine şi, de fiecare dată când au ocazia, declară numai lucruri frumoase unul despre celălalt. Întotdeauna mă bucur să-l văd pe Fernando şi să petrec puţin timp cu acest bărbat încântător, frumos şi pe dinfară şi pe dinăuntru', a spus Lucero pe contul ei de Twitter.

Fernando Colunga, cel mai râvnit burlac

Despre faptul că ar avea o relaţie nu s-a scris până acum, dar nu se ştie niciodată, mai ales că Lucero este o femeie divorţată (ea s-a despărţit anul acesta de soţul ei, cântăreţul Mijares, după 14 ani de căsnicie), iar Fernando rămâne, la 45 de ani, cel mai râvnit burlac din Mexic. Asta deşi se spune că ar avea o iubită mai tânără decât el, care nu face parte din lumea showbiz-ului şi pe care nu doreşte să o afişeze.

Lucero se iubește cu Joan Sebastian?

Chiar dacă nu au apărut ştiri că Lucero s-ar iubi cu Colunga, artista nu a scăpat de tabloide, care au cuplat-o după divorţ cu Joan Sebastian, cântăreţul alături de care interpretează melodia de pe genericul telenovelei Stăpâna', Golondrinas Viajeras'.

Actriţa a negat însă vehement spunând: suntem doar colegi şi buni prieteni'. Ea a declarat că nu are de gând să se recăsătorească prea curând. În prezent, ea este jurat-antrenor în cadrul show-ului Vocea Mexicului' şi a început filmările la o nouă telenovelă alături de Jaime Camil, Los Tacones de Eva'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare