; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Total Bellas   Season 3

Ce emisiuni noi a pregătit postul E! pentru luna martie

20 February 2019

Duminica la E! vine cu un buchet de primăvară abundând în noi episoade din seriile îndrăgite de fani cu femei puternice, de succes și influente începând din martie. Programul începe cu un nou episod din Total Bellas cu superstarile WWE – The Bella Twins™ debutează cu intensitate de la 22:00, urmate de al doilea sezon din Very Cavallari cu vedeta și femeia de afaceri Kristin Cavallari, începând din 10 martie de la 23:00. Amuzantul și necenzuratul LadyGang revine cu noi episoade din 11 martie de la ora 23:30.

 

Mai multe despre programele E!

TOTAL BELLAS — Season:3 — Pictured: ( Brie Bella – Nikki Bella )
(Photo by Ramona Rosales/ E! Entertainment)

Total Bellas – duminica de la 22:00

Nicole continuă să se bucure de viața de femeie singură – și merge la o întâlnire cu un burlac eligibil.  Pe măsură ce se pregătesc pentru meciul cu Ronda Rousey de la Evolution, gemenele superstar nu reușesc să conceapă o strategie pentru lupta din ring. Acasă, Bryan analizează stilul de viață al lor și al lui Brie constatând că trebuie să protejeze mai mult mediul înconjurător și decide să facă o schimbare.  

Urmărește mai multe despre Total Bellas pe social media FacebookTwitter și Instagram.  

 

Very Cavallari – 10 martie de la 23:00  

Localizat în orașul muzicii, Very Cavallari continua să ofere acces exclusiv în viața femeii de afaceri, starului de reality și modelului de lifestyle Kristin Cavallari, pe măsură ce jonglează cu funcțiile de șef, mama, soție și prietenă. În noul sezon viața lui Kristin în Nashville este la fel de agitată.  Kristin și soțul ei, fostul jucător de football Jay Cutler, s-au mutat la o fermă la distanță de o oră față de oraș.  Ca și sportiv retras din activitate, Jay duce cea mai bună viață de până acum în rolul de soț, pasnic și crescător de găini. Kristin s-a adaptat mai greu deoarece prietenii și afacerile o forțează să părăsească liniștitul refugiu. Uncommon James a cunoscut o explozie în vânzări după deschiderea magazinului iar personalul a ajuns de la 5 la 50 de persoane peste noapte. Această creștere a venit cu un cost iar Kristin trebuie să găsească o metodă de a colabora cu tot pesonalul, descoperind că trebuie să reorganizeze compania.

Urmărește Very Cavallari pe FacebookTwitter și Instagram.

LadyGang – din 11 martie de la 23:30

Cu 10 episoade noi-nouțe, LadyGang revine cu vedeta Kristin Cavallari aflată în vizită. Această emisiune de 30 de minute contină să le urmărească pe neînfricatele de la Hollywood Keltie Knight, Becca Tobin și Jac Vanek care se întâlnesc cu personalități notabile pentru dicuții fără perdea, pe care unii oameni le consider dure, unii roșesc dar un lucru este sigur: trebuie să fi martor la ele.

Urmărește LadyGang pe social media FacebookTwitter și  Instagram.  

 

Total Bellas este produs de WWE și Bunim/Murray Productions cu Gil Goldschein, Russell Jay, Farnaz Farjam Chazan și Chris Ray în rolurile de producători executivi pentru Bunim/Murray Productions și Kevin Dunn ca producător executiv pentru WWE. Nikki Bella și Brie Bella sunt deasemenea și producători executivi.

 

Very Cavallari este produs de Critical Content iar Jenny Daly, Rob Lobl, Kristin Cavallari, Robert Sizemore, și Ben DeNoble sunt producători executivi.

 

LadyGang este produs de Purveyors of Pop și Entertainment One (eOne) cu Matt Anderson, Nate Green și Cooper Green producători executivi pentru Purveyors of Pop, Tara Long și Mark Herwick sunt producători executivi pentru eOne, Joe Braswell, Steve Barry, Keltie Knight, Becca Tobin și Jac Vanek sunt deasemenea producători executivi. 

 

 În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare