; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jorge

Ce emisiune prezintă Jorge, după ce a fost înlocuit la „Masked Singer”. „Va fi o experiență cel puțin interesantă”

22 June 2021

Emisiunea „Vorbește lumea' a suferit și săptămâna aceasta o serie de schimbări la nivelul componenței echipei emisiunii difuzată de Pro TV.

Chiar și diminețile ploioase încep mai bine când poți bea cafeaua cu o gașcă plină de energie, care aduce cele mai tari provocări, de luni până vineri. Cove, Viviana, Theo Rose, Veve și Coțofană au astăzi un nou coleg în gașca lor! 

Vineri, la finalul emisiei, Sore a postat pe contul ei de Instagram o poză cu fetele, Sore, Theo și Veve, scriind:

Frumoasele mele, ne revedem curând! Pentru săptămâna viitoare, predau ștafeta unui invitat special și rămân cu ochii pe voi. Să (nu) fiți cuminți'. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by SORÉ (@soreonline)


Luni, misterul a fost lămurit: invitatul special al emisiunii „Vorbește lumea' este nimeni altul decât simpaticul cântăreț, Jorge. Acesta ne va aduce împreună cu restul găștii voia bună, informațiile interesante și provocările care ne dezmorțesc în fiecare dimineață. 

Înaintea primei zile în gașca Vorbește Lumea, Jorge declară:

'Mă simt ca acasă la Vorbește lumea'. E ca la o petrecere unde cunoști pe toată lumea. Îi știu pe toți din gașca veselă, pe fiecare în parte, dar și pe toți din spatele camerelor. Va fi o experiență cel puțin interesantă mai ales pentru că știu cât de spontani sunt'.

 

Nu ratați, de luni până vineri, o nouă săptămână alături de cea mai tare gașcă, în direct la PRO TV, de la ora 10:30! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare