Homepage  / Televiziune

Ce echipă a câștigat imunitatea la Asia Express 2024. Irina Fodor a oferit două bilete spre Malaezia

Ce echipă a câștigat imunitatea la Asia Express 2024. Irina Fodor a oferit două bilete spre Malaezia
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Asia Express” a fost difuzată luni, 23 septembrie 2024, la Antena 1, iar echipele au luptat pentru imunitate și primele bilete spre Malaezia. Cursa a fost plină de obstacole, încă concurenții au reușit să ajungă, rând pe rând, la Irina Fodor. Iată ce echipă a câștigat imunitatea.

Ce echipă a câștigat imunitatea, la Asia Express – 23 septembrie 2024 

Echipele de la Asia Express au luptat pentru imunitate, la Asia Express, în ediția de luni, 23 septembrie 2024. Concurenții au luptat cu toate puterile din dorința de a câștiga cele două bilete spre Malaezia. Gândul la imunitate a motivat echipele să meargă mai departe, spre templul unde aștepta Irina Fodor. 

Vomitam și urcam, vomitam și urcam. Probabil că al meu corp a reacționat foarte tare, ca atunci când ai o alergie. Căile respiratorii mi s-au blocat”, a zis Andreea Samson, pentru care zeama de pește fermentat a fost o provocare dificilă, potrivit a1.ro.

„Am crezut că mori acolo”, a zis Anca Țurcașiu. 

„Hai că nu mai e mult, abia aștept s-o văd pe Irina”, a zis Ioana State, în timp ce urca scările către templul unde era îndrăgita prezentatoare a emisiunii. 

După ce au ajuns, rând pe rând, la Irina Fodor, echipele s-au întâlnit la careu și au așteptat emoționate verdictul. 

„La orizont se vede Malaezia”, a început Irina discursul. 

Ce echipă a câștigat imunitatea, la Asia Express – 23 septembrie 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Într-o parte se vede Malaezia că în partea ailaltă se vede foarte clar România”, a comentat Mihai Găinușă. 

Astăzi s-au dat deja două bilete către Malaezia”, a zis Irina Fodor, care a anunțat că pe locul trei s-au clasat Ioana State și cu Mane Voicu. Locul doi a fost ocupat de Anca Țurcașiu și Andreea Samson, iar imunitatea a fost câștigată de echipa formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu. 

„A fost o bucurie mai mult pe interior, pentru că după două curse de ultima șansă, după opt zile de alergat continuu, după ce am băut cârmâz din ăla, câștigul ăsta este pe măsura luptei noastre”, au zis învingătorii la testimonial. 

„Acum nu mai știm cu cine o să votăm”, a zis Mane Voicu, referindu-se la faptul că învingătorii au fost „preferații” la votul pentru cursa pentru ultima șansă. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton