; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Birzamanlarcukurova afis 22 750x375 c

Ce e nou pe platourile de filmare de la „Mă numesc Zuleyha”

13 April 2020

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha', cu frumoasa Hilal Altınbilek în rol principal, continuă în țara natală cu sezonul 2, la postul ATV. Cel mai recent episod, cel cu nr. 63, a fost difuzat joia trecută.

UPDATE: Potrivit unui anunț din 13 aprilie, de pe contul de Twitter al serialului, săptămâna aceasta nu va fi difuzat un episod nou din cauza pandemiei de coronavirus. „Ne revedem în curând cu episoade noi', se încheie anunțul.

 

„Mă numesc Zuleyha', în original „Bir Zamanlar Çukurova', se bucură de audiențe mari, fiind constant pe primele locuri în topurile de audiență. Poate și de aceea filmările nu fost oprite încă, în ciuda pandemiei de coronavirus, care afectează și Turcia și din cauza căreia o mulțime de proiecte tv, seriale și emisiuni, au fost oprite.

De altfel, postul care difuzează serialul, ATV, a fost criticat, potrivit presei autohtone, tocmai din acest motiv, că nu se gândește la sănătatea oamenilor ce lucrează la serial. Dar compania s-a apărat explicând că a angajat echipe ce dezinfectează periodic platourile de filmare, scria gecce.com la jumătatea lunii martie.

În altă ordine de idei, producătorii au anunțat recent că serialul a fost vândut și va fi difuzat și în Argentina și Chile, pe lângă alte țări în care e transmis deja, inclusiv România.

„Mă numesc Zuleyha' are mare succes pe piața internațională. Nu e o coincidență, pentru că serialul se deosebește de altele printr-o producție de mare calitate și o echipă puternică. Suntem încrezători că titlul are un mare potențial și că succesul va continua' ,a declarat, citat de ranini.tv, Can Okan, șeful companiei ce distribuie serialul, Inter Media.

 

La noi, Kanal D difuzează „Mă numesc Zuleyha' în serile de miercuri, joi și vineri, de la 20.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare