; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FosseVerdon11

Ce e nou pe HBO GO în luna martie

02 March 2020

Din 6 martie, HBO GO pune la dispoziția abonaților săi toate episoadele serialului „Fosse / Verdon', care aduce pe ecran parteneriatul dintre influentul coregraf/regizor Bob Fosse și Gwen Verdon, una dintre cele mai mari dansatoare de pe Broadway. Vedeți mai jos și celelalte premiere de pe HBO GO.

 

FOSSE/VERDON

Toate episoadele vor fi disponibile pe HBO GO din 6 martie.

Fosse / Verdon' explorează parteneriatul unic, romantic și creativ, dintre influentul coregraf/regizor Bob Fosse și Gwen Verdon, una dintre cele mai mari dansatoare de pe Broadway din toate timpurile.

Fosse / Verdon', un serial a cărui acțiune se desfășoară de-a lungul a cinci decenii, explorează parteneriatul unic, romantic și creativ, dintre Bob Fosse (Sam Rockwell) și Gwen Verdon (Michelle Williams). El este un cineast vizionar și unul dintre cei mai influenți coregrafi și regizori de teatru. Ea este cea mai mare dansatoare de pe Broadway din toate timpurile. Doar Bob poate crea musicalurile inovatoare care îi permit lui Gwen să-și arate măreția. Doar Gwen își poate da seama de viziunea unică din capul lui Bob. Împreună, vor schimba fața divertismentului american – dar asta îi va costa…

 

WESTWORLD – III

Din 16 martie, un episod în fiecare luni.

Sezonul 3 din apreciatul serial dramă HBO, o odisee întunecată despre zorii inteligenței artificiale și nașterea unei noi forme de viață pe Pământ.

Creat de Jonathan Nolan și Lisa Joy, „Westworld', serialul dramă HBO nominalizat la Emmy®, se întoarce cu un nou sezon mai ambițios, mai entuziast și mai oportun ca oricând. În urma masacrului din Westworld, Dolores, Bernard și o gazdă necunoscută, care ocupă trupul lui Charlotte Hale, încep un nou capitol – în afara parcului – explorând „lumea reală' și propriile destine. Pe parcursul a opt episoade de câte o oră, sezonul 3 o găsește pe Dolores pregătită să poarte război contra umanității, în timp ce Bernard încearcă cu disperare să o oprească, iar Maeve se întâlnește cu diverși cunoscuți pe un nou tărâm, dar toți descoperă că și lumea reală este la fel de plină de înșelăciune și predeterminare ca cea din Westworld. Alături de Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright și Tessa Thompson, în noul sezon apar Aaron Paul și Vincent Cassel. „Westworld' continuă să ofere palpitante răsturnări de situație, în timp ce ne face să ne punem întrebări despre natura realității noastre, voința proprie și ce ne anume ne face să fim umani.

 

THE PLOT AGAINST AMERICA/ COMPLOTUL ÎMPOTRIVA AMERICII

Din 17 martie, în fiecare marți.

O familie de evrei din clasa muncitoare din New Jersey urmărește ascensiunea politică a eroului aviator și xenofob populist Charles Lindbergh, care devine președinte și îndreaptă națiunea către fascism. Serialul are la bază romanul omonim scris de Philip Roth.

O miniserie în șase părți bazată pe apreciatul roman al lui Philip Roth, „Complotul împotriva Americii' prezintă o istorie americană alternativă povestită prin ochii unei familii de evrei din clasa muncitoare din New Jersey în timpul ascensiunii politice a lui Charles Lindbergh, un erou aviator și xenofob populist, care devine președinte și îndreaptă națiunea spre fascism.

 

BREEDERS/ PĂRINȚI ȘI COPII

Din 3 martie.

În această comedie cinstită și fără compromisuri, Paul și Ally jonglează cariere cu normă întreagă, părinți care îmbătrânesc, o ipotecă, tulburări de cuplu și creșterea copiilor lor, Luke și Ava.

Noul serial de comedie explorează paradoxul pe care fiecare părinte îl cunoaște, dar nu îl recunoaște niciodată: ai muri de bună voie pentru copiii tăi, dar destul de des îți vine ție să îi omori pe ei. Martin Freeman e Paul, un tată grijuliu care descoperă că nu este tocmai bărbatul care credea că este. Partenera sa de viață este Ally (Daisy Haggard), care conduce un studio de înregistrări, îl face pe Paul să râdă și are capacitatea de a le citi o poveste copiilor în timp ce, tehnic, doarme. În această comedie cinstită și fără compromisuri, Paul și Ally se confruntă cu niște cariere cu normă întreagă, părinți care îmbătrânesc, o ipotecă, tulburări de cuplu și creșterea copiilor lor, Luke și Ava.

 

LIAR/ MINCIUNI – II

Din 3 martie.

La trei săptămâni după ce a fost emis un mandat de arestare pentru Andrew Earlham pentru agresiunea sexuală a 19 femei, trupul său e găsit în mlaștinile din Kent. Rory Maxwell se alătură lui Karen Renton ca să-l caute pe asasinul lui Earlham.

Primul sezon a urmărit-o pe Laura Nielson, o profesoară rămasă recent singură, a cărei primă întâlnire cu chirurgul Andrew Earlham se încheie cu două opinii foarte diferite despre cum a decurs totul. Laura crede că a fost violată, dar Andrew – care are un fiu la școala Laurei – insistă că sexul a fost reciproc consimțit. Serialul se axează pe confruntarea dintre profesoară și o serie de oameni care nu o cred și care se îndoiesc de sănătatea ei mintală, înainte ca, în cele din urmă, ea să găsească o modalitate de a demonstra că Andrew a violat-o. Sezonul 2 începe la trei săptămâni după ce a fost emis un mandat de arestare pentru Andrew Earlham pentru agresiunea sexuală a 19 femei. Când cadavrul lui Andrew este găsit în mlaștinile din Kent, detectivul Renton și Rory Maxwell trebuie să descopere indicii despre trecutul lui Andrew și să identifice evenimentele din cele trei săptămâni cruciale de dinainte de uciderea lui.

 

DAVE

Din 5 martie.

Un bărbat nevrotic din suburbii care se apropie de 30 de ani, s-a convins pe el însuși că este destinat să fie unul dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile. Acum trebuie să-și convingă cei mai apropiați prieteni, iar cu ajutorul lor ar putea convinge și restul lumii.

O comedie bazată pe viața rapperului și comediantului Dave Burd, cunoscut cel mai bine după numele său de scenă Lil Dicky. Serialul spune povestea unui bărbat nevrotic care se apropie de 30 de ani și care locuiește în suburbii și s-a convins pe el însuși că este destinat să fie unul dintre cei mai buni rapperi din toate timpurile. Acum trebuie să-și convingă cei mai apropiați prieteni, iar cu ajutorul lor ar putea convinge și restul lumii.

 

DEVS/ DIVIZIA DE DEZVOLTARE

Din 5 martie.

Lily Chan, inginer de software, investighează secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul în Silicon Valley ce produce tehnologie de ultimă oră, și despre care crede că se află în spatele uciderii iubitului ei.

DEVS spune povestea unei tinere, Lily Chan, inginer de software, care investighează secretoasa divizie de dezvoltare a angajatorului ei, o companie cu sediul în Silicon Valley ce produce tehnologie de ultimă oră, și despre care crede că se află în spatele uciderii iubitului ei.

 

NOUGHTS & CROSSES/X ȘI ZERO

Din 6 martie (toate episoadele).

Serialul urmărește povestea a doi tineri care sunt separați de culoarea pielii, dar uniți de o iubire interzisă. Sephy este o „Cruce (Cross)', membru al clasei de culoare care conduce societatea. Callum este un „Zero (Nought)', un membru alb al subclasei de oameni care au fost cândva sclavi.

Serialul spune povestea lui Sephy, membră a castei de culoare aflate la conducere, cunoscută sub numele de „Cruci', și fiică a unui politician de seamă, și a lui Callum, un „Zero', membru alb al subclasei de foști sclavi ai Crucilor. Cei doi sunt prieteni încă din fragedă copilărie, dar asta este singura relație permisă între albi și cei de culoare, căci iubirea este interzisă. Pe fondul prejudecăților, al neîncrederii și al rebeliunii puternice care începe pe străzi, între Sephy și Callum se dezvoltă o iubire pasională care îi va pune pe amândoi într-un pericol teribil.

 

BETTER THINGS/ LUCRURI MAI BUNE – IV

Din 6 martie.

O comedie centrată pe Sam Fox, o actriță singură, care lucrează și își crește cele trei fiice în L.A. Ea este mamă, tată, arbitru și polițist. Viața ei este amuzant de urmărit, dar nu ai vrea să o trăiești (cu unele excepții).

Serialul spune povestea lui Sam Fox (Pamela Adlon), o actriță singură, care lucrează și își crește cele trei fiice, pe Max, Frankie și Duke, în Los Angeles. De asemenea, ea are grijă de mama ei, Phil, o englezoaică cu o sănătate psihică discutabilă, care locuiește aproape de ea. Indiferent dacă lucrează, încearcă să înțeleagă schimbările din viețile fiicelor sale sau încearcă să aibă o viață proprie, Sam abordează fiecare provocare cu dragoste aprigă, onestitate crudă și umor.

 

BLACK MONDAY/ LUNEA NEAGRĂ – II

Din 16 martie.

19 octombrie 1987 – Lunea neagră, cea mai mare criză a pieței bursiere din istoria Wall Street. Aceasta este povestea modului în care niște tipi din exteriorul sistemului au atacat clubul bine consolidat de pe Wall Street și au sfârșit prin a duce la prăbușirea celui mai mare sistem financiar din lume.

19 octombrie 1987 – cunoscută și drept Lunea neagră, cea mai gravă criză din istoria Wall Street. Și nimeni nu a știut cine a provocat-o … până acum. Aceasta este povestea modului în care niște tipi din exteriorul sistemului au atacat clubul bine consolidat de pe Wall Street și au sfârșit prin a duce la distrugerea celui mai mare sistem financiar din lume, a unei limuzine Lamborghini și a plafonului de sticlă. Protagoniștii acestui scandalos serial de comedie sunt Don Cheadle, Andrew Rannells și Regina Hall.

 

ROSWELL, NEW MEXICO – II

Din 17 martie.

După ce se întoarce în orașul ei natal, Roswell, New Mexico, Liz descoperă un adevăr șocant despre Max, iubitul său din adolescență, acum ofițer de poliție: el este un extraterestru care și-a ascuns abilitățile neobișnuite întreaga sa viață.

Încă o dată, o soră Ortecho cu limba ascuțită și gata de harță se întoarce în Roswell după zece ani… și e pe cale să descopere că toată viața ei a interacționat cu extratereștri. În ultimele momente ale primului sezon, Max Evans și-a folosit puterile extraterestre pentru a o învia pe Rosa la un deceniu după ce a fost ucisă… fără să-și dea seama că, astfel, își sacrifică propria viață. În sezonul 2, Liz își plânge iubirea pierdută, căutând confort în știința pământească dar și în cea extraterestră, în timp ce Rosa apelează la Kyle pentru a o ajuta să își găsească locul și liniștea. În suferința lor, Isobel explorează metode potențial periculoase de auto-apărare și Michael revine la unele obiceiuri proaste, punând în pericol relațiile sale cu Maria și Alex. În cele din urmă, eroii noștri trebuie să facă o înțelegere cu Jesse Manes pentru a primi informații după ce un prieten dispare fără urmă, iar aparenta „răpire extraterestră' scoate la lumină noi secrete din micul oraș.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare