; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Viorel Dragu

Ce e mai bine să ai: câine sau pisică? „Show de seară cu Viorel Dragu” rezolvă această dilemă luni, 10 iunie

06 June 2019

Ultimul episod al emisiunii lui Viorel Dragu, care se difuzează luni seară, de la ora 20.00, are ambiția de a rezolva o problemă care bântuie omenirea de milenii: dacă vrei un animal de companie, optezi pentru un câine sau o pisică? Sorin Pârcălab și Alexandru Banciu țin partea celor mai buni prieteni ai oamenilor, în timp ce Toma Alexandru și Dan Frînculescu reprezintă cauza pisicilor.

Viorel Dragu

„Am avut un câine la un moment dat. Urina de bucurie cum ajungeam acasă. Îmi venea să îi dau câte o veste proastă tot timpul, să îi spun că nu se mai fabrică oase la nivel mondial', punctează Dan Frînculescu.

„Noi ne-am făcut o companie – avem o haită de câini, îi ținem nemâncați și în întuneric o săptămână. Dacă ai nevoie de renovări, le dăm drumul la tine în casă, îți mânâncă mobila și gata', explică Banciu cum să îți faci un business din animalele de companie.

„Câinele vă scoală de dimineață pentru că are el nevoie să îl scoateți afară. Pisica vă scoală de dimineață că îi e drag, că îi e dor de dumneavoastră (…) Nu e o relație sănătoasă asta cu câinele care se bucură că vii tu acasă după ce te-a așteptat toată ziua. Nici la oameni nu e sănătos. O relație sănătoasă e când își vede fiecare de treaba lui, nu când pleci tu de acasă și celălalt începe să bea din veceu', subliniază Toma Alexandru.

„Părul lăsat de câini în casă e un mare avantaj. Eu, de exemplu, n-am covor și n-am mai aspirat de mult timp. Am păr pe jos, arată ca un covor. Nici șosete n-am, ies din duș, îmi bag picioarele puțin în păr și mă încalț', e de părere Sorin Pârcălab.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru, Cristi Popesco și Alexandru Banciu. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

„Show de seară cu Viorel Dragu' va putea fi vizionat pe 10 iunie, de la ora 20:00, la Comedy Central.

Reluările se vor difuza luni de la ora 22.00, miercuri, de la 11.30, vineri, de la 00.30 și duminică, de la 23.00.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare