Homepage  / Vedete străine

Ce droguri au fost găsite în corpul lui Liam Payne. Care este rezultatul autopsiei în cazul morții fostului membru One Direction

Ce droguri au fost găsite în corpul lui Liam Payne. Care este rezultatul autopsiei în cazul morții fostului membru One Direction
9

de Roxana Mirea,

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a fost găsit decedat la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la balconul hotelului CasaSur din Buenos Aires, Argentina. Raporturile recente sugerează că în organismul său se aflau urme ale unei combinații de droguri, inclusiv „cocaină roz”. Iată care sunt noile detalii despre moartea lui Liam Payne. 

Ce drog a fost găsit în corpul lui Liam Payne

Liam Payne avea în organism urme ale unei combinații de droguri – inclusiv „cocaină roz” – atunci când a căzut de la balconul hotelului său, potrivit rapoartelor din Argentina. Fostul membru al trupei One Direction a murit la vârsta de 31 de ani după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului CasaSur din Buenos Aires, Argentina, miercurea trecută. 

Poliția și procurorii argentinieni care investighează tragedia o tratează ca pe o „moarte neconcludentă”. De asemenea, autoritățile încearcă să îl găsească pe traficantul de droguri care l-a aprovizionat în acea noapte pe artist, potrivit Daily Mail.  

Rezultatele preliminare ale testelor toxicologice arată că au fost găsite urme de cocaină, benzodiazepină, cocaină crack și „cocaină roz” – care este o combinație de metamfetamină, ketamină și MDMA. 

În timp ce testele asupra substanțelor – pudră albă, urme de cristale chimice și medicamente eliberate pe bază de rețetă – găsite în apartamentul său de la hotel continuă, rezultatele autopsiei au fost finalizate. S-a stabilit că artistul a murit pe loc din cauza rănilor multiple, după ce a căzut de la etajul al treilea.  

”Ron’s Gone Wrong” UK Premiere at the Royal Festival Hall in London, UK – 09 Oct 2021Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Doi membri ai personalului hotelului sunt anchetați 

O pipă improvizată din aluminiu, folosită în mod obișnuit pentru a fuma cocaină, a fost, de asemenea, găsită în camera sa de hotel, potrivit rapoartelor de presă. Site-ul argentinian de știri Infobae a relatat: „Un studiu medico-legal efectuat a determinat prezența cocainei în corpul lui Liam. Un test efectuat de poliția orașului [Buenos Aires] asupra substanței găsite pe masa din camera lui Liam nu a confirmat că pudra albă este cocaină. Urmează un al doilea test pentru a determina natura drogului.” 

MailOnline a dezvăluit că doi membri ai personalului hotelului sunt anchetați pentru că i-au furnizat starului droguri tari în zilele premergătoare tragediei. O femeie de serviciu și un alt membru al personalului ar fi ascuns drogurile într-o cutie de săpun pe care detectivii au găsit-o în camera lui Payne după moartea acestuia.  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton