; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ximena Duque

Ce drăguţ a anunţat actriţa de telenovele Ximena Duque („Cine-i cine?”, Acasă) că e însărcinată!

01 August 2017

Actriţa Ximena Duque a anunţat pe Facebook că aşteaptă al doilea ei copil la doar o lună de la nunta cu afaceristul Jay Adkins. În dreptul unei fotografii în care apare alături de soţ, de fiul ei Cristian, rezultat în urma relaţiei cu producătorul Cristian Carabias, şi de căţeii familiei, ea a scris:

„Toate dorinţele sufletului se îndeplinesc. Acum vom fi 4 sau mai bine zis 6 :). Suntem foarte fericiţi. Este un copil dorit. Am aşteptat să trec de prima perioadă a sarcinii ca să vă anunţ. Am avut toate simptomele posibile la început, acum mă simt bine. Nu-mi doresc decât să mă bucur de această perioadă alături de fiul meu mai mare, Cristian, prima mea dragoste, şi de iubitul meu soţ, Jay, care este un bărbat minunat şi care a făcut ca toate visele să mi se îndeplinească'.

Ximena (32 de ani) a fost văzută pe micile noastre ecrane în „Cealaltă faţă a Analiei', „Suflet rătăcit', „Casa de alături' şi „Santa diabla', iar în prezent poate fi urmărită la Acasă în telenovela „Cine-i cine?', în care mai joacă Eugenio Siller şi Kimberly Dos Ramos. Ultimul ei proiect tv este telenovela „La fan', care s-a terminat în SUA în aprilie anul acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare