Homepage  / Vedete româneşti

Ce visa Maia Morgenstern să devină atunci când avea doar câțiva ani. Actrița a avut o copilărie plină de iubire, dar și de lipsuri financiare

Ce visa Maia Morgenstern să devină atunci când avea doar câțiva ani. Actrița a avut o copilărie plină de iubire, dar și de lipsuri financiare
11

de Cristina Țapu,

Maia Morgenstern este cunoscută de o țară întreagă ca o actriță remarcabilă, iar puțini ar crede că, în copilărie, ea visa la o altă profesie. Își dorea un job simplu, dar care, în ochii ei de atunci, părea să dețină o autoritate imensă și să se bucure de prestigiu. Iată ce dorea actrița să devină atunci când avea doar câțiva anișori!

Ce visa Maia Morgenstern să devină atunci când era doar un copil

Maia Morgenstern a câștigat o mare notorietate datorită talentului său remarcabil. La 61 de ani, actrița a impresionat zeci de mii de români pe parcursul carierei sale.

Cu toate acestea, contrar așteptărilor, actoria nu a fost meserie la care visa atunci când era mică. Maia ar fi dorit să devină taxatoare de tramvai pentru că, spune ea, atunci când era mică era de părere că această meserie se bucura de mult prestigiu.

„Aș fi vrut să fiu taxatoare de tramvai și asta era preocuparea principală, e una dintre primele amintiri.

Aveam o noptieră lângă pat, cu un sertar dintr-un lemn lăcuit, așa cum era pe atunci. Trăgeam sertarul și era plin de bilete de tramvai folosite, evident. Mă lăsau părinții să mă joc. Era, așa, metalic și cu o monedă băteam.

Mi se părea o mare autoritate, când intra și striga „taxa”, toți începeau să se caute, apoi umblau monedele și bancnotele pe sus, dacă era aglomerat”, a declarat Maia Morgenstern, în cadrul podcastului moderat de către Damian Drăghici.

Maia MorgensternIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Maia Morgenstern a rememorat, cu nostalgie, momente din copilăria sa și a povestit că ambii părinți au contribuit decisiv la formarea omului care ea este în ziua de astăzi. Mama actriței era blândă și înțelegătoare, în timp ce tatăl știa mai bine cum să traseze limitele și când să pună piciorul în prag.

Într-un alt interviu recent, Maia recunoștea că nu i-a lipsit iubirea părintească, însă s-a confruntat cu alte lipsuri de ordin financiar. Spre exemplu, actrița era mereu invidioasă pe alți copii pentru faptul că ei ar putea avea haine sau jucării mai frumoase sau televizor acasă.

„Am avut o copilărie complicată, marcată de lipsuri, de nevoi. Niciodată spirituale, niciodată culturale, niciodată la nivel de cunoaștere, de atenție, de căldură, de îngrijire, de energie, de timp și de atenție, pe care părinții mei, familia mea mi-au dăruit-o. Lipsuri materiale, evident”, declara Maia Morgenstern, conform Libertateapentrufemei.ro.

Maia Morgenstern este cunoscută la nivel internațional datorită carierei sale

Cu o carieră impresionantă și o prezență remarcabilă pe scenă și în industria cinematografică, Maia Morgenstern se impune ca o adevărată emblemă a teatrului românesc. Născută pe 1 mai 1962 în București, această talentată actriță a reușit să cucerească inimile publicului nu doar prin interpretările sale magistrale, ci și prin povestea fascinantă a ascensiunii sale în lumea artei dramatice.

Odată cu trecerea anilor, Maia Morgenstern și-a extins aria de activitate și în industria cinematografică. Roluri memorabile în producții remarcabile au consolidat statutul său de actriță de excepție. Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale este acela din filmul „Patimile lui Hristos” (2004), regizat de Mel Gibson, care a atras atenția internațională asupra ei și a contribuit la recunoașterea globală a talentului său.

Sursă foto: Antena 1 – Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton