Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă există între Oana și Delia Matache. Împărtășesc pasiunea pentru muzică, însă în adolescență au avut multe conflicte

Ce diferență de vârstă există între Oana și Delia Matache. Împărtășesc pasiunea pentru muzică, însă în adolescență au avut multe conflicte
8

de Cristina Țapu,

Oana Matache este sora mai mică a Deliei. Cele două formează o echipă și se înțeleg de minune pe scenă, în ciuda diferenței de vârstă. Ce spune Delia despre relația pe care o are cu sora sa și care erau principalele motive de ceartă atunci când erau adolescente.

Ce diferență de vârstă există între Oana și Delia Matache

Oana Matache are 33 de ani, iar Delia va împlini 43 de ani pe 7 februarie, așadar între cele două surori există o diferență de 9 ani.

Acum se înțeleg foarte bine, însă nu întotdeauna situația a fost la fel de roz. Diferența de vârstă și-a spus cuvântul atunci când Delia era adolescentă și nevoită să fie însoțită de Oana la multe dintre întâlnirile cu prietenii.

Delia-si-Oana-Matache-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Era adorabilă, doar că eu nu-mi dădeam seama atunci, pentru că și eu eram un adolescent rebel și aveam chef de libertate și era diferența de vârstă dintre noi… Sunt nouă ani diferență. Aveam găști de prieteni deja și mi-era puțin rușine cu o soră mică după mine. Ea venea după mine și era puțin enervant.”, a povestit Delia Matache, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Ea a fost mai chinuită, pentru că sunt sora mai mare și îmi place să o chinui. Acum, cumva fizic, e mai greu, că suntem la fel, dar când eram mică testam foarte multe chestii pe ea. Nu eram un om rău, dar eram inventivă și creativă. Îi furam din mâncare până la tot felul de chestii.”, a povestit Delia, despre perioada copilăriei.

Oana Matache participă la Power Couple alături de Radu Siffredi

Oana Matache s-a născut în București și a absolvit Liceul de Muzică Dinu Lipatti, alegând astfel să urmeze calea surorii sale mai mari, Delia Matache. După ce a absolvit liceul, Oana a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică din București și a urcat de nenumărate ori pe scenă alături de sora sa, spre încântarea publicului.

În prezent, Oana Matache participă la „Power Couple” alături de Radu Siffredi, cel care îi este partener de viață de aproximativ un an. Povestea de dragoste dintre Oana și Radu a început la scurt timp după aceasta a divorțat de Răzvan Miheț, bărbatul alături de care are doi copii.

Sursă foto: Instagram Oana Matache

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton