Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă există între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Actrița este mai mare decât celebrul medic

Ce diferență de vârstă există între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Actrița este mai mare decât celebrul medic
10

de Redactia Tvmania

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu de ceva vreme, însă puțini sunt cei care știu faptul că medicul este mai mic decât îndrăgita artistă!

Ce diferență de vârstă există între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu din vara acestui an. PR-ul Monicăi Bîrlădeanu a confirmat relația acesteia cu medicul, însă Monica a refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă”, declarase Aprilia Ivănescu, PR-ul Monicăi Bîrlădeanu. 

După ce relația lor a fost confirmată, tot mai mulți s-au întrebat care este diferența de vârstă între Monica și Valeriu. Între cei doi nu există o diferență considerabilă, ci una de trei ani, Monica fiind cu trei ani mai mare decât cel care a coordonat campania de vaccinare anti coronavirus.

monica-birladeanu-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Monica Bîrlădeanu, o prezență discretă în showbiz

Monica Bîrlădeanu a fost mereu discretă în ceea ce privește viața sa personală, iar cea mai cunoscută relație amoroasă a sa a fost cu producătorul și regizorul Bobby Păunescu, alături de care a colaborat și profesional în filme precum „Francesca“ (2009).

În ceea ce îl privește pe Valeriu Gheorghiță, acesta a fost un personaj central în lupta împotriva pandemiei de COVID-19 în România, coordonând Campania Națională de Vaccinare Anti-COVID-19. De asemenea, din martie 2022, Valeriu Gheorghiță face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, ocupând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență Agrippa Ionescu.

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton