Homepage  / Vedete

Ce diferență de vârstă există între Iulia Vântur și Salman Khan. Formează un cuplu de 10 ani

Ce diferență de vârstă există între Iulia Vântur și Salman Khan. Formează un cuplu de 10 ani

de Redactia Tvmania

Iulia Vântur trăiește de mai bine de 10 ani o frumoasă poveste de iubire cu cel mai cunoscut și îndrăgit actor de la Bollywood, Salman Khan. Pentru el a renunțat la tot ce avea în România și s-a mutat în India, considerând că și-a găsit și iubirea vieții ei și nu a regretat nicio clipă. A reușit în țara adoptivă să-și construiască o carieră de succes în muzică, iar trecerea timpului a dovedit că iubirea dintre ea și actorul de la Bollywood este una extrem de puternică și nu au lăsat nimic să le strice fericirea, nici măcar diferența de vârstă dintre ei nu a contat.

Iulia Vântur și Salman Khan s-au cunoscut, în 2011, dar au început o relație abia din 2013, cel care le-a făcut cunoștință fiind, de fapt, chiar fostul iubit al blondei, Marius Moga. La început, Iulia și Salman au negat că au o relație, trăindu-și povestea de dragoste cu multă discreție. Însă, în cele din urmă vedeta TV și starul indian nu s-au mai ascuns și au început să apară împreună la evenimente și să-și asume relația.

Deși mulți nu au fost de acord cu relația lor și nu credeau că cei doi vor rezista împreună, dragostea dintre ei a fost mult mai puternică și astfel formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din India de peste un deceniu, chiar dacă între ei este o diferența de vârstă considerabilă.

Frumoasa vedetă și iubitul ei trăiesc împreună în India și se bucură de clipele minunate împreună atât în viața personală, cât și în cea profesională. Au propria lor casă și se înțeleg de minune, cu toate că între ei există o diferență de 15 ani. Iulia abia a împlinit 43 de ani pe 24 iulie, în timp ce Salman Khan va împlini în decembrie nu mai puțin de 58 de ani, cei doi demonstrând încă o dată că iubirea nu ține cont de vârstă.

Citește și: Iulia Vântur și-a serbat ziua de naștere în cea mai înaltă clădire din lume

Iulia Vântur a făcut un documentar despre Salman Khan

Iulia Vântur a fost invitată în show-ul „La Măruță’, la sfârșitul anului trecut, unde a vorbit și despre iubitul ei, Salman Khan, mărturisind că face un documentar despre vedeta din India, iar filmările s-au terminat recent.

Fosta prezentatoare a povestit că iubitul ei a avut o situație financiară foarte grea atunci când era mic și părinții lui abia își permiteau să-i plătească școala. Iulia Vântur a mărturisit și că are un respect deosebit pentru tatăl lui Salman Khan, care este o legendă în India.

„Eu fac un documentar despre Salman Khan, o poveste foarte motivațională. Are trei decenii în industrie și ai ce învăța din povestea lui. Să reziști mai bine de 30 de ani în industrie e o realizare. Ideea a plecat de la… de fapt, el nu trebuia să fie eroul poveștii. Eu m-am gândit în timpul pandemiei că oamenii au nevoie de motivație, de inspirație și m-am gândit că oamenii au nevoie de o poveste care să-i învețe că atunci când ești jos poți să revii mai puternic.

Are el un interviu în care spunea cât de greu se descurca cu banii și aproape că era să fie exmatriculat din școală, pentru că părinții lui nu-și permiteau să-i plătească. El a fost sărac când era mic”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea de la PRO TV.

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți.El este cel care a reușit, împreună cu mama, părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă.

Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. Este un scriitor legendar în industrie. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș’, a mai spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, turneu în SUA

Între timp, iubita lui Salman Khan se concentrează pe cariera se cântăreață și a mărturisit că se pregătește de un nou turneu în Statele Unite ale Americii. Iulia Vântur nu pierde timpul și se ocupă de noi melodii.

„În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America”, a declarat Iulia.

Iulia și Salman s-au văzut pentru prima oară pe 17 mai 2011, la un Festival de Film de la Dublin, unde Salman Khan îşi prezenta pelicula “Ek Tha Tiger”. Iulia se afla în capitala Irlandei alături de iubitul de atunci, Marius Moga. Un an mai târziu, după despărțirea de Moga, Iulia a plecat singură în India, iar de acolo a și început să prindă contur și relația cu Salman, și visul ei legat de o carieră la Bollywood.

Ce spune Iulia Vântur despre căsătoria de Salman Khan

Fosta prezentatoare a povestit într-un interviu pentru presa din India că știe că mulți oameni se întreabă când ea și Salman Khan se vor căsători,chiar și părinții ei, însă acest lucru nu reprezintă o prioritate pentru blondă și starul indian, ci ea își dorește mai mult să devină mamă.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit”, a spus Iulia, continuând: „Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a mărturisit Iulia.

De asemenea, și Salman Khan a vorbit despre căsătorie într-un interviu pentru Bombay Times, precizând că nu crede în așa ceva.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a spus actorul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton