Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă există între Răzvan și Irina Fodor. S-au cunoscut atunci când ea era studentă, iar artistul avea o reputație de Don Juan

Ce diferență de vârstă există între Răzvan și Irina Fodor. S-au cunoscut atunci când ea era studentă, iar artistul avea o reputație de Don Juan
13

de Cristina Țapu,

Irina Fodor și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din peisajul monden autohton. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2010, iar împreună au o fiică care le aduce zâmbetul pe buze. Puțini sunt cei care știu, însă, ce diferență de vârstă există între ei. Iată detaliile!

Ce diferență de vârstă există între Irina și Răzvan Fodor

În 2010, Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție. Cu aproape 14 ani de căsnicie, ei au o poveste de dragoste care depășește cu mult această perioadă. La momentul întâlnirii lor, Răzvan era deja un bărbat matur, în timp ce Irina era încă urma cursurile unei facultăți.

Irina Fodor, mai mult mamă decât prietenă în relația cu fiica ei. „Îmi plac regulile, eu le respect”. EXCLUSIV (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Răzvan și Irina Fodor au dezvăluit adesea detalii despre debutul relației lor și despre frumoasa lor căsnicie în care domnește armonia și înțelegerea.

Cu toate acestea, mai puțin cunoscut este faptul că există o diferență de vârstă notabilă între ei: Răzvan are 48 de ani, în timp ce Irina are doar 35. Cei 13 ani nu au reprezentat o piedică în calea iubirii lor, iar Irina și Răzvan au găsit întotdeauna o modalitate de a colabora și de a depăși orice obstacol.

„Acum 13 ani eram și mai în vârstă decât ea, eram și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da. Ani mai târziu, ea s-a obișnuit cu ideea iar eu nu am mai îmbătrânit cine știe ce. Ceva rate pe la bănci tot mai am, dar căsnicia merge ca pe roate. Mă distrez cu ea, mi-e și soție, și prietenă, și iubită, și partener, și ajutor, într-un cuvânt, m-a iubit Dumnezeu. Te iubesc!!„, scria Răzvan Fodor pe pagina personală de Instagram în ziua în care el și Irina au împlinit 13 ani de mariaj.

Cum a început relația dintre Irina și Răzvan

La vârsta de 19 ani, Irina era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea periodic figurație specială la Buftea. În acea periaodă la cunoscut pe Răzvan Fodor, cel care avea să-i devină soț. Au început să interacționeze și să simpatizeze reciproc, chiar dacă exista o diferență de vârstă de 13 ani între ei.

Conform lui Răzvan Fodor, povestea lor a debutat într-un mod frumo, lipsit de prefăcătorie și dorința de a impresiona. Ambii parteneri și-au câștigat respectul reciproc, iar astăzi cuplul lor este mai solid ca oricând.

Sursă foto: Instagram Răzvan Fodor – Irina Fodor

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton