Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă există între Mihai Albu și Elena Nechifor. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună într-o emisiune

Ce diferență de vârstă există între Mihai Albu și Elena Nechifor. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună într-o emisiune
7

de Cristina Țapu,

Mihai Albu are o relație de doi ani cu Elena Nechifor, care îi este alături în această perioadă dificilă, după diagnosticul său de cancer. Elena, iubita lui discretă și mai tânără, nu face parte din showbiz. Ea l-a susținut și când și-a pierdut mama, cu doar câteva luni în urmă. Iată ce diferență de vârstă există între Mihai Albu și iubita acestuia!

Ce diferență de vârstă este între Elena Nechifor și Mihai Albu

Mihai Albu și Elena Nechifor și-au construit o relație fericită, iar designerul se gândește serios la o nouă căsătorie. Cei doi locuiesc împreună și au apărut recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au povestit cum a început iubirea lor și au dezvăluit diferența de vârstă care există între ei.

mihai-albu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Elena Nechifor, medic cardiolog de profesie, îl sprijină pe Mihai Albu în această perioadă dificilă, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Cei doi s-au cunoscut la spitalul unde ea lucrează, iar Elena a fost cea care a aflat prima despre boala care-l pune la grea încercare pe creatorul de pantofi.

Deși înțelegea ceea ce i se întâmplă, întreba de mai multe ori aceeași întrebare, cu aceleași explicații, însă așa sunt pacienții, nu acceptă diagnosticul și nu vor să creadă că au cancer. Timpul în patologia asta nu este partener, noi suntem împotriva timpului, contra lui„, a povestit Elena, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Tot Elena a fost și cea care a dezvăluit ce diferență de vârstă există între ea și celebrul creator de modă. Deși îi despart două decenii, dragostea lor este mai puternica decât orice obstacol, iar Elena este decisă să-i fie alături lui MIhai la bine și la greu, indiferent de ce îi va rezerva viitorul.

„Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el, de fapt, mi-am dat seama că este un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv„, a declarat iubita creatorului.

Reacția Iuliei Albu după ce Mihai a fot diagnosticat cu cancer la prostată

Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer la prostată și supus unei intervenții chirurgicale complicate. Creatorul de pantofi se află în proces de recuperare, însă lupta contra bolii este abia la început. Fosta sa soție, Iulia Albu i-a telefonat și l-a asigurat că îi este aproape în aceste momente atât de dificile.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI”, a fost mesajul pe care Iulia l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Instagram Mihai Albu – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton