Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă este între Dan Negru și soția sa. Codruța evită să apară la televizor

Ce diferență de vârstă este între Dan Negru și soția sa. Codruța evită să apară la televizor
10

de Cristina Țapu,

Dan Negru este unul dintre cei mai renumiți prezentatori de televiziune din țară, având o carieră impresionantă pe micile ecrane. În ciuda faptului că este o figură familiară pentru întreaga țară, puțini sunt cei care cunosc aspectul soției sale și profesia sa. Este un lucru știu faptul că Dan Negru preferă să-și țină viața personală departe de privirile curioșilor.

Ce diferență de vârstă există între Dan Negru și soția sa, Codruța

Chiar dacă este prezent frecvent pe micile ecrane, vedeta Kanal D preferă să nu vorbească foarte des despre aspectele care țin de viața de familie. Astfel, sunt puține informații disponibile despre partenera de viață a lui Dan Negru.

familie dan negruIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Care este meseria Codruței și cât de mare este diferența de vârstă dintre ea și jurnalist? Formează un cuplu de ani întregi, iar împreună au doi copii superbi care le fac viața mai frumoasă.

Soția lui Dan Negru se numește Codruța și nu are legătură cu domeniul televiziunii și al divertismentului. Ea este de profesie medic stomatolog și ezită să apară la televizor.

Prezentatorul are 53 de ani, iar Codruța este cu nouă ani mai mică, având 44 de ani. Diferența de vârstă dintre ei nu a reprezentat un imediment în calea iubirii lor, iar profesiile din sfere diferite sunt un bonus conform lui Dan Negru, nu un dezavantaj.

Cei doi s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, în vremea pe când Codruța era studentă la Stomatologie. Prezentatatorul este încântat de faptul că el și Codruța nu fac parte din aceleași sfere profesionale.

Deși iubește filmele americane, cererea de căsătorie pentru Codruța nu a fost nici pe departe inspirată de acestea și de romantismul lor debordant. Ea a decurs firesc și discret, așa cum este și relația lui Dan cu soția sa, Codruța.

Dan Negru a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite

Potrivit lui Dan Negru, nu există o relație perfectă, fără compromisuri, ci doar doi oameni, cu calități și defecte care au decis să nu renunțe unul la celălalt, indiferent de obstacolele pe care le vor întâlni, de-a lungul timpului.

Dan Negru, după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 10

„Suntem două persoane imperfecte care refuzăm să renunțăm unul la altul. Asta ține orice căsătorie în viață. Să găsești persoana care-ți respectă ciudățeniile și imperfecțiunile e un lucru mare în viață. Dacă îți găsești și meseria care să te împlinească, atunci Dumnezeu te-a ales ca fiind unul de-al Lui pe pământul ăsta. Noi doi așa ne considerăm”, a declarat Dan Negru. , conform Revista Viva!

Alături de Codruța, prezentatorul este părintele a doi copii. Un băiat pe nume Bogdan și o fată care poartă numele de Daria. Dan Negru a povestit și despre decizia sa de a-și înscrie copiii la o școală de stat, nu la una privată. În plus, el a subliniat că fiica sa muncește deja, deși are doar 13 ani.

Nu este vorba de un loc de muncă propriu-zis, ci de activități în cabinetul de stomatologie al mamei sale, activități care au scopul de a-i arăta că banii nu se obțin deloc ușor.

Sursă foto: Instagram – Facebook Dan Negru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton