Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă există între Theo Rose și regizorul Anghel Damian. Artista visează la ziua în care va deveni soție

Ce diferență de vârstă există între Theo Rose și regizorul Anghel Damian. Artista visează la ziua în care va deveni soție
9

de Cristina Țapu,

Theo Rose și Anghel Damian formează, fără îndoială, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din industria românească de divertisment. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă există, în realitate, între îndrăgita artistă și regizorul Anghel Damian.

Ce diferență de vârstă există între Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și-a găsit liniștea și fericirea în relația ei cu Anghel Damian, regizorul și scenaristul celebrului serial „Clanul” de la Pro TV. Cei doi au devenit și părinții unui băiețel, iar povestea lor de dragoste pare să fie descrisă din filele unui roman de dragoste. Artista crede cu tărie că Anghel Damian este iubirea vieții sale și sufletul pereche pe care îl căuta.

theo-rose-si-anghel-damian-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Însă, puțini cunosc ce diferență de vârstă există între Theo Rose și Anghel Damian. La 26 de ani, artista formează un cuplu alături de regizorul în vârstă de 32 de ani, așadar diferența de vârstă dintre ei este de șase ani.

Theo Rose formează un cuplu de aproximativ un an alături de regizorul Anghel Damian. Vedeta a vorbit, în nenumărate rânduri despre tatăl copilului ei, și a subliniat că se vede soție. Soția lui Anghel.

Conform ei, Anghel Damian este un bărbat inteligent, implicat, un profesionist desăvârșit și o persoană alături de care simte că poate evolua din toate punctele de vedere.

Theo Rose este o mamă foarte implicată

Theo Rose a devenit mama unui băiețel pe nume Sasha, pe 14 iunie. De atunci viața i s-a schimbat radical, iar Theo a fost nevoită să învețe cum poate îmbina sfera profesională cu cea personală. 

Recent, Theo Rose a susținut un concert în Cluj-Napoca, dar pentru că nu a dorit să se despartă de Sasha, a decis să-l ia și pe acesta în mica escapadă.

Înainte de a o cunoaște pe Theo Rose și a se îndrăgosti iremediabil unul de celălalt, Anghel Damian a format un cuplu cu regizoarea și scenarista Lia Bugnar pentru o perioadă de aproape un deceniu. De altfel, și Theo a lăsat în urmă o relație destul de longevivă pe care o avea cu Alex Leonte pentru a putea fi alături de regizorul care a fermecat-o.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton