Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă există între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Iubitul prezentatoarei este mult mai tânăr

Ce diferență de vârstă există între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Iubitul prezentatoarei este mult mai tânăr
10

de Cristina Țapu,

Sentimentul iubirii pare să ignore barierele, iar discrepanța de vârstă dintre parteneri devine din ce în ce mai puțin relevantă atunci când există înțelegere și armonie. În showbizul românesc, există câteva cupluri în care ea este mai mare decât partenerul de viață, dar acest lucru nu este un impediment în calea iubirii. Spre exemplu, acesta este cazul Andreei Marin și iubitului său.

Ce diferență de vârstă există între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

La vârsta de 48 de ani, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire minunată alături de Adrian Brâncoveanu, partenerul său cu aproape 11 ani mai tânăr.

Fosta vedetă de la TVR a afirmat că discrepanța de vârstă nu constituie o provocare pentru ea și că se simte împlinită și fericită în această relație, din toate punctele de vedere.

De ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre VioletaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Bătrânica se ține bine”, a declarat Andreea Marin și a subliniat, încă o dată, că înțelegerea într-un cuplu nu ține cont de vârstă, ci alte criterii sunt importante pentru reușita unei relații.

Adrian Brâncoveanu are o avere considerabilă, conform declarației din anul 2019

Conform informațiilor de pe g4media.ro, Adrian Brâncoveanu a fost desemnat în funcția de consul general la Haifa, Israel, conform unui comunicat emis de Ministerul de Externe. În prezent, el este menționat pe site-ul MAE ca fiind consul al României în Libia, cu adăugarea că Ambasada României în Libia a fost mutată la Tunis din cauza instabilității politice.

În 2019, Adrian Brâncoveanu îndeplinea funcția de consul în Tripoli, capitala Libiei. Potrivit declarației sale de avere din mai 2019, acesta a înregistrat un venit anual de 47.468 dolari și 13.095 lei.

În aceeași declarație de avere din 2019, funcționarul de la Ministerul Afacerilor Externe a detaliat proprietățile, conturile și bunurile deținute. Referitor la imobile, Adrian Brâncoveanu pare să fi avut în 2019 două proprietăți în București: o locuință cu o suprafață de peste 100 mp, achiziționată în 2014, și una mai mică, cu aproximativ 30 mp, cumpărată în 2015.

În categoria bunurilor mobile din declarația de avere din 2019, iubitul Andreei Marin a menționat un autoturism de marcă Lexus, achiziționat în 2016, un motociclu Suzuki cumpărat în 2011 și un alt motociclu BMW din 1991.

Adrian Brâncoveanu a menționat în declarația sa de avere că nu deține metale prețioase, bijuterii, tablouri sau alte opere de artă, și că nu are nicio datorie la bancă. În schimb, iubitul Andreei Marin dispunea de active financiare în 2019. În cele trei conturi ale sale, acesta avea 1.211 de euro, 30.614 dolari și 3.452 de lei.

Andreea Marin nu a avut noroc în dragoste până să-l întâlnească pe Adrian

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori până în prezent. Primul dintre mariajele sale a avut loc în 1995, atunci când s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță. Cu toate acestea, căsnicia lor a luat sfârșit trei ani mai târziu. Mai apoi, fosta prezentatoare și-a unit destinul cu Ștefan Bănică jr., formând un cuplu aparent perfect, din care a rezultat și o fiică, Violeta.

A treia experiență matrimonială a prezentatoarei TV a fost alături de medicul turc Tuncay Ozturk. Din păcate, nici această căsătorie nu a avut succes, însă Andreea Marin nu și-a pierdut speranța. Mai târziu, ea l-a întâlnit pe Adrian Brâncoveanu, alături de care este fericită și în ziua de astăzi.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton