Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă este între Victor Slav și Selina de la „Asia Express”. Cum a început povestea de iubire dintre ei

Ce diferență de vârstă este între Victor Slav și Selina de la „Asia Express”. Cum a început povestea de iubire dintre ei
16

de Cristina Țapu,

Victor Slav și iubita sa, Selina, se numără printre participanții emisiunii „Asia Express”. Cei doi formează un cuplu de aproximativ trei ani și sunt convinși că experiența pe care o vor trăi la Asia Express va contribui la sudarea cuplului lor. Iată ce diferență de vârstă există între fostul prezentator al rubricii Meteo și iubita sa!

Ce diferență de vârstă există între Victor Slav și Selina

Victor Slav și Selina formează un cuplu de aproximativ trei ani, iar dragostea care îi leagă este evidentă. Victor Slav este cu șapte ani mai mare decât iubita sa, pe numele său din buletin Elena Lupu. Fostul prezentator are 44 de ani, în timp ce Elena are 37. Diferența de vârstă dintre ei nu pare să fi un imepediment, iar cei doi sunt determinați să depășească împreună orice obstacol pe care destinul îl scoate în calea lor.

Victor Slav și iubita lui, Selina, se numără printre echipele care au spus „Da” în fața acestei călătorii pline de încercări, declarând la început de drum, cu zâmbetul pe buze: „Noi am acceptat provocarea Asia Express de nebuni! Este o experiență inegalabilă și vrem să ne bucurăm de ea, pentru că sunt curios unde ne va duce”. 

asia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cei doi concurenți, pe care îi leagă o relație de trei ani, și-au propus să depășească toate greutățile fără multe tensiuni

 „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi vom fi excepția de la regulă”, a fost promisiunea făcută de Selina, pe care rămâne de văzut dacă au reușit să o respecte chiar și în cele mai stresante momente – precum oprirea unei mașini atunci când se grăbesc spre o destinație.

Cum s-au cunoscut Victor Slav și Selina

Frumoasa brunetă și Victor Slav s-au întâlnit într-un local de lux, unde ea lucra ca hostess. A renunțat la acel job și acum este partenera lui într-un magazin online de parfumuri și produse de igienă pentru femei și bărbați, cei doi fiind imaginea brandului respectiv.

Într-un interviu din acest an, iubita lui Victor Slav a dezvăluit că este adesea întrebată cum reușește să se mențină în formă, mai ales că se apropie de 40 de ani. Ea are aceeași greutate ca în liceu și dimensiuni de fotomodel: 99-59-89.

Selina recunoaște că genele bune, faptul că a practicat sport la o vârstă frageda sunt factorii care au contribuit decisiv la forma fizică pe care o are astăzi. Recunoaște că în adolescență obișnuia să mănânce mâncare nesănătoasă, chiar și cartofi prăjiți zilnic. De când l-a cunoscut pe Victor, Selina a devenit împătimită a sportului și merge la sală chiar și de patru ori pe săptămână.

Cine sunt echipele care au acceptat provocarea Asia Express

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Mihai Găinușă și colega lui de radio Oana Paraschiv, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt celelalte echipe care se aventurează pe Drumul Zeilor. Cum se vor descurca ei telespectatorii vor descoperi pas cu pas în cel mai nou sezon al emisiunii Asia Express.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton