Homepage  / Vedete româneşti

Sânziana Negru a împlinit 37 de ani. Ce diferență de vârstă este între ea și iubitul său, Ștefan Floroaica

Sânziana Negru a împlinit 37 de ani. Ce diferență de vârstă este între ea și iubitul său, Ștefan Floroaica
10

de Cătălina Matei,

Prilej de bucurie, dar și de cadouri pentru Sânziana Negru care și-a aniversat ziua de naștere în acest weekend. Mai precis, câștigătoarea celui mai recent sezon „America Express”, alături de Laura Giurcanu, a împlinit 37 de ani, iar momentul a fost marcat pe contul său de Instagram cu o postare specială, din care nu a lipsit și partenerul său de viață, Ștefan Floroaica, actorul din serialul „Lia – soția soțului meu”.

Pe 11 februarie, Sânziana Negru a împlinit 37 de ani, iar celebra creatoare de conținut a avut parte de o aniversare cu emoții și cadouri, deopotrivă. Pe contul său de Instagram, cea care a câștigat „America Express”, sezonul trecut, alături de prietena sa Laura Giurcanu, a postat mai multe imagini și un scurt video în care suflă în lumânarea de pe un tort improvizat. Din imaginei, reiese că Sânziana și iubitul ei, Ștefan Floroaica, au luat masa în oraș.

Bineînțeles, nu a lipsit nici cadoul și buchetul de flori. Urmăritorii Sânzianei au remarcat că aceasta a avut parte de un cadou-surpriză… alcătuit din trei părți, după cum reiese din pozele postate.

sanziana-negru-zi-de-nastere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mulțumesc. Și vouă!”, a scris Sânziana Negru în dreptul imaginilor publicate pe contul său de Instagram. „Atât de simplu și frumos?”, a fost unul dintre comentariile lăsate de urmăritorii care i-au urat „La mulți ani!” influenceriței.

Ce diferență de vârstă este între Sânziana Negru și Ștefan Floroiaca

În urmă cu mai bine de un an, actorul din serialul „Lia –soția soțului meu”, serialul difuzat la Antena 1,  și celebra influenceriță se fereau să se afișeze împreună, cel puțin în spațiul online. Urmăritorii celor doi însă și-au dat seama că între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica e mai mult decât o simplă prietenie.

Iar între cei doi este și o diferență de 8 ani. Ștefan Floroaica este născut pe 27 decembrie și a împlinit 30 de ani, în timp ce iubita lui și-a aniversat cei 37 de ani pe 11 februarie. Însă această diferență nu are nicio importanță pentru cei doi, care au reușit să-și construiască o relație solidă.

Viața nu-i făcută să trăiești singur cu realizările tale”, a declarat Sânziana Negru în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și simplu”. De altfel, tot acolo, creatoarea de conținut online a povestit că a avut curajul să iasă dintr-o relație anterioară de 6 ani, nefiind pregătită pentru o familie. Aceasta a precizat că nu simțea că își dorește un copil în acel moment, motiv pentru care a ales să se concentreze pe viața profesională.

Mi-era frică. Simțeam că nu am o carieră, că nu am nimic al meu. Că trebuie să-mi demonstrez mie lucruri până să fac un copil, o familie. Nu simțeam deloc nevoia de a fi mamă, nu aveam instinctul ăsta matern. Nu am regrete vis-a-vis de cum s-au desfășurat lucrurile în viața mea până acum”, a mai explicat Sânziana.

Foto: Instagram

sanziana-negru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton