Homepage  / Vedete româneşti

Ce diferență de vârstă este între Ada Condeescu și soțul său, Cătălin Mitulescu. Formează o echipă și acasă, și pe platoul de filmare

Ce diferență de vârstă este între Ada Condeescu și soțul său, Cătălin Mitulescu. Formează o echipă și acasă, și pe platoul de filmare
16

de Cristina Țapu,

Ada Condeescu, în vârstă de 36 de ani, este căsătorită de opt ani cu regizorul Cătălin Mitulescu, iar împreună cu acesta are doi copii care îi fac viața mai frumoasă. Iată ce diferență de vârstă imensă există între actiță și partenerul său de viață!

Ce diferență de vârstă este între Ada Condeescu și soțul său, Cătălin Mitulescu

Ada Condeescu a devenit cunoscută publicului larg după ce a interpretat rolul Anei în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, al cărui scenariu a fost scris de către cel care, între timp, i-a devenit soț.

Ada are doar cuvinte de laudă la adresa soțului său și consideră că relația dintre ei este una care a reușit și va reuși să depășească în continuare orice obstacol. Ada a povestit că ea și Cătălin formează o echipă și acasă și la locul de muncă, iar părerea avizată a soțului său este una foarte importantă atunci când are de luat o decizie legată de sfera profesională.

ada condeescu 2 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Ada a dezvăluit, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva! detalii din intimitatea relației cu Cătălin Mitulescu. „În plan personal și profesional mă duc până la capăt pentru ideile mele. Când ai un partener de foarte mult timp înveți să mai și lași de la tine cumva. Eu sunt un om căruia îi place să aibă dreptate de foarte multe ori, dar dincolo de asta respect foarte mult și pe cel cu care sunt în dialog, că e prieten, că e iubit, că e omul cu care lucrez și atunci cred că este important să găsești un echilibru”, a declarat Ada, potrivit sursei menționată anterior.

Ada și Cătălin formează un cuplu de mai bine de un deceniu și au devenit oficial soț și soție în anul 2016. Povestea lor de dragoste a devenit și mai frumoasă odată cu nașterea celor doi copii ai cuplului: Ecaterina și Alexei.

Puțini sunt cei care știu, însă, ce diferență de vârstă există între cei doi soți. Ada are 36 de ani, în timp ce soțul acesteia, regizorul Cătălin Mitulescu va împlini 53 de ani la începutul anului 2025. Așadar, Cătălin este cu 16 ani mai în vârstă decât cea care îi este parteneră și colegă de breaslă, însă acest lucru nu pare să fie un impediment în calea dragostei lor.

Ada Condeescu joacă alături de prietenele sale în filmul de comedie „Retreat Vama Veche”

Eva, personajul principal al filmului „Retreat Vama Veche”, interpretat de actrița Ada Condeescu, are parte de o experiență amuzantă, dar și revelatoare, în timpul petrecerii burlacelor, pe care i-o organizează prietenele ei bune, Corina și Dana, jucate de Adela Popescu și Laura Cosoi, în Vama Veche, în urma unei promisiuni din adolescență.

Retreat Vama Veche – afisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 16

Evadarea celor 3 femei de carieră, cu vieți aparent perfect echilibrate, într-un retreat de yoga din Vama Veche le aduce multe întâlniri și situații haioase, dar le pune în față și o oglindă simbolică în care ajung să-și vadă problemele, defectele, neputințele și secretele și să-și regleze cu sinceritate, dar și cu simț al umorului și al realității, viitorul.

Odată cu rolurile în care le-a distribuit regizorul Petre Năstase, actrițele Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi își continuă prietenia din viața reală și în viața personajelor principale din filmul „Retreat Vama Veche” al cărui scenariu este scris de Ovidiu Niculescu. Filmările au avut loc chiar în Vama Veche în vara lui 2023 și va putea fi văzut în toate cinematografele din țară începând cu data de 18 cotombrie.

Sursă foto: Instagram – Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton