; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce dezvăluiri a făcut Jorge despre David, fiul lui în vârstă de 4 ani. Se joacă cu mașinile, dar și cu păpușile

Ce dezvăluiri a făcut Jorge despre David, fiul lui în vârstă de 4 ani. „E cum vrea el să fie”

30 June 2021

Jorge a făcut recent câteva dezvăluiri despre fiul său, David. Cel mic a împlinit 4 ani și reușește zi de zi să își surprindă părinții. Pe de altă parte, cu toate că acordă atenție și dezvoltării sale pe plan profesional, artistul face tot ce îi stă în putere pentru a petrece timp de calitate alături de familie, scrie libertatea.ro.

Pe numele lui adevărat George Papagheorghe, Jorge este un om împlinit pe plan profesional și personal. El are trei copii: Karina, David și Ilinca. Karina este fiica lui din mariajul cu Alina Laufer, în timp ce David este fiul vedetei Pro TV cu actuala soție, Ramona Podea. Nu în cele din urmă, Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară, mai scris sursa citată.

Jorge recunoaște că pandemia – cu ale sale perioade lungi în care nu a putut merge la concerte și la alte evenimente – a avut și partea ei pozitivă. Astfel a reușit să petreacă mai mult timp alături de familie, a recunoscut artistul.

 Vezi galeria foto >

„Viața după pandemie e și mai frumoasă. Ne-am regăsit pasiunile și suntem și mai hotărâți să călătorim. Am petrecut timp cu copiii și am revenit și mai proaspeți la muncă. Dăm Bac-ul anul acesta cu Ilinca, Karina a terminat clasa a VI-a și David – grupa mică. Suntem pe toate categoriile de vârstă. Nu ne plictisim', a spus el pentru Libertatea.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by JORGE 😀®️ (@jorgeofficial.ro)

La finele lui 2020, Jorge spunea despre fiul lui în vârstă de 4 ani că micuțul susține că e fetiță.

„David îmi spune că el este fetiță', declara Jorge.

Acum însă, fiul se joacă și cu păpușile, dar și cu mașinuțele.

„David e minunat. Are un simț al umorului foarte dezvoltat, dar vrea să și experimenteze sau să ne testeze limitele. Plânge la comandă când nu îi convine ceva, se distrează acasă și în parc, și cu mașinuțele, și cu păpușile. E cum vrea el să fie', a mai spus el.

Despre relația cu soția sa, Jorge a spus că, deși nu e totul perfect, cei doi fac zilnic gesturi de iubire pentru a avea o relație bună.

„Suntem departe de a fi de invidiat. Muncim la relația noastră în fiecare zi. Petrecem timp cu copiii, și împreună, și separat. Ieșim și singuri, ca să păstrăm flacăra aprinsă. Recent am fost doar noi doi într-o vacanță la un hotel «adults only». Ne-am resetat complet', a mai adăugat el.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare