; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce dezvăluiri a făcut Dan Capatos despre soția sa, Monica

Ce dezvăluiri a făcut Dan Capatos despre soția sa, Monica: „Cred că este ideal să găsești omul care…”

29 June 2021

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show de la Antena Stars, este discret când vine vorba despre viața lui privată. Capatos și soția lui, Monica, formează un cuplu de 20 de ani, iar cei doi au o căsnicie bazată pe iubire și respect, scrie avantaje.ro.

Invitat recent într-un podcast realizat de Damian Drăghici, vedeta de la Antena Stars a mărturisit care este meseria soției sale și în ce împrejurări s-au cunoscut.

„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: ‘Ce cauți la ora aia?’, ‘Unde pleci la ora asta?’, ‘De ce trebuie să faci asta?’, etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții.

Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta’, a dezvăluit Dan Capatos.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Dan Capatos (@mielucuonara)

Totodată, ei s-au întâlnit când Capatos era redactor-șef la o revistă pentru bărbați.

„M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. ‘Unde pleci?’, ‘Mă duc să văd niște femei goale’ (râde). Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție. Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă, decât acasă sau în oraș’, și-a mai amintit prezentatorul de la Antena 1.

Acum un an, Dan Capatos a mai declarat că, atunci când s-au cunoscut, fiecare dintre ei se afla într-o altă relație, ba chiar Monica avea deja plănuită și nunta.

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze’, a declarat acum un an Dan Capatos, în emisiunea „Răi, Da` buni’.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare