Homepage  / Vedete româneşti

Ce decizie au luat Ștefan Bănică și Andreea Marin în privința fiicei lor, Violeta: „Va avea ceea ce va dovedi că merită”

Ce decizie au luat Ștefan Bănică și Andreea Marin în privința fiicei lor, Violeta: „Va avea ceea ce va dovedi că merită”
12

de Cristina Țapu,

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat în anul 2013, după o căsnicie care durat 7 ani. Din povestea lor de iubire a luat naștere, Violeta. Adolescenta are astăzi 16 ani și le aduce motive de mândrie celor doi părinți. Iată ce a declarat Andreea Marin despre modul în care ea și fostul soț colaborează atunci când este adusă în discuție fiica lor.

Ce decizie au luat Ștefan Bănică și Andreea Marin în privința Violetei

Andreea Marin vorbește cu mândrie despre fiica sa, în vârstă de 16 ani. Violeta dorește să studieze Dreptul și, deși moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său, nu este dornică să se lanseze în industria muzicală.

Andreea Marin a vorbit, într-un interviu acordat Revistei Viva! despre modul în care ea și Ștefan Bănică Jr. colaborează atunci când este vorba despre fiica lor. În plus, Andreea a subliniat că ambii o susțin spre a-și urmări idealurile și nu încearcă să-i impună nimic.

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”, a povestit Andreea Marin, conform sursei menționate anterior.

De ce se ceartă Andreea Marin cu fiica ei. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre VioletaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Violeta are o relație foarte bună cu fratele său vitreg, Radu Ștefan

În plus, Andreea a subliniat că Violeta a fost crescută cu foarte multă dragoste și bun-simț și niciodată nu a avut tratament preferențial datorită faptului că este fiica unor oameni celebri. Mai mult decât atât, fratele său vitreg, Radu îi este un adevărat exemplu, iar adolescenta are o relație extraordinară cu acesta.

„Am crescut-o cu bun-simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice. Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate –, ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu. Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult”, a declarat Andreea Marin.

radu-stefan-banica-si-ana-violeta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Violeta a moștenit talentul muzical de la tatăl său

Violeta nu se pricepe doar la pian, ci are și o voce foarte bună, conform Andreei Marin. Adolescenta nu dorește să participe la evenimente în care își expune talentul artistic și preferă să se axeze asupra altor activități. Andreea speră că, într-o bună zi, Violeta va dori să împărtășească cu publicul frumusețea vocii sale.

„Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică. În familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție. Dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a povestit Andreea Marin.

Sursă foto: Instagram Andreea Marin – Radu Ștefan

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton